x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Ezoterika - a világ rejtett oldala
A Rák hűtlen lesz, a Vízöntő férjhez mehet, mivár rád a szerelemben 2023-ban csillagjegyed szerint? 
Mindenegyben Blog - 2022. szeptember 12. (hétfő), 19:26

A Rák hűtlen lesz, a Vízöntő férjhez mehet, mivár rád a szerelemben 2023-ban csillagjegyed szerint?  (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 szept 12

A Rák hűtlen lesz, a Vízöntő férjhez mehet, mivár rád a szerelemben 2023-ban csillagjegyed szerint? 

A szerelmes Kos

A Kosban megvan a szenvedély ereje, hogy fejest ugorjon egy párkapcsolatba, és az ideális partnernek tartogatott hűséges szerelem lehetősége is megtalálható benne. De ameddig a valóban tökéletes párra nem lel, szívesen lejátszik még néhány meccset a szenvedélyek pályáján. A Kos szemében csillogó fény, mely azt ígéri, hogy bármi megtörténhet ellenállhatatlanná teszi. A Kosban rejlő bátorság és vakmerő függetlenség sokszor titkos imádókat vonz. A Kosra jellemző rafinált báj nyílegyenesen képes áttörni bármilyen barikádon, melyet mások a szívük köré emelnek.

A Kossal való kapcsolat sohasem szürkül rutinná, hiszen a vidámság és a vakmerőség a hétköznapokban is jelen van. A Kos bőkezűen adakozik, testiekben és lelkiekben egyaránt. A Kos nyíltság segíti a párkapcsolat őszinteségét. Annak ellenére, hogy a Kos jegy szülötte gyakran kellő körültekintés nélkül veti bele magát egy új kapcsolatba, mégsem sopánkodik sokat, ha a földet érés nem megy simán.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Hirdetés
[ ]

A szerelmes Bika

A Bika valóságos mágnesként vonzza az ellenkező nem tagjait, hiszen érzéki, szentimentális és állhatatos. A Bika csillagjegy szülötte mindig két lábbal áll a talajon, rendkívül gyakorlatias, és csak kivételes esetben nyílik meg mások számára a tárgyilagos arc mögötti rejtett értékek titkos ajtaja. A Bika valóban tudja, hogy hogyan kell szerelmét dédelgetni és megóvni a külvilág viharaitól, hiszen az ő számára is alapvető fontossággal bír a biztonság megléte. A Bikák híresek erejükről és érzelmi gazdagságukról, ezek a tulajdonságok pedig a párkapcsolatukban is megmutatkoznak.

A Bika a hosszú távú partnereket erősen megválogatja, de emellett valóban nagyon toleráns kiválasztott partnerével. A Bika jegyűeket el tudja varázsolni a régimódi romantika, és az ajándékok is fontos szerepet játszanak az életükben. Kapni is szeret, de adni is. A Bika partnerei elsősorban megbízhatóságát, őszinteségét, válsághelyzetekben tanúsított higgadt viselkedését méltányolják. A Bikát nehéz irányítani, szereti döntéseit egyedül meghozni. 

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

A szerelmes Ikrek

Hirdetés

Az Ikrek a fantázia mestere, bármilyen hétköznapi alkalomból találkozni vele maga a vibrálóan izgalmas élmény. Az Ikrek légies könnyedsége általában mindenki számára érdekes és vonzó. A szerelemben az Ikrek fő erőssége az esze, a mesés fantáziájával a hosszú párkapcsolatokat is képes feldobni, új fordulatokkal, izgalmas meglepetésekkel képes megtölteni. Az Ikrek lazán, flörtölve evez az élet tengerén, útját összetört szívek szegélyezik. Az Ikrek szellemes, okos, nem cipel önmagán súlyos érzelmi terheket. Ami elmúlt, azzal már nem foglalkozik, de a sejtelmes jövő izgalomban tartja.

Az Ikrek lelke eleven rejtély marad társa számára, miközben ő mindent megtud partneréről, még titkaira is rájön. Az Ikrek nagyon szereti a szerelmes kihívásokat, a kiszemeltet nagy tehetséggel hálózza be; de rendkívüli ügyességgel nyer magának egérutat, amennyiben párja szorosabban magához akarja láncolni. Az Ikrek számára a legideálisabb helyzet, ha egyszerre két emberrel is flörtöl, hiszen így mindegyik megfelel sokrétű személyisége valamelyik oldalának.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

A szerelmes Rák

A Rák titokzatos csillagjegy, szerelme intenzív és mély, néha valamilyen régimódi udvariasság jellemzi. Meggondolatlanul sohasem vág bele egy kapcsolatba, óvatosan, körültekintően vizsgálja meg a kiszemelt partnert, mielőtt legféltettebb titkait felfedi előtte. Ugyan a Rák a világ felé magabiztosságot, vagy gyengéd és derűs arcot mutat, belül mégis egy halom bizonytalanság rejlik, melyet csak az a társ képes eloszlatni, akiben feltétel nélkül megbízik. A Rák legendásan figyelmes és szenvedélyes, párját minden jóval igyekszik elhalmozni. Ha valaki egyszer egy Rákot megszeretett, sohasem lesz képes teljesen eltávolodni tőle.

A Rák finom varázsa titkon teljesen behálózza partnerét, de ő maga állandóságot és biztonságot keres egy párkapcsolatban. A Rák olyan, mint egy nyugalmat árasztó, sötét és mély tó, mely felderíthetetlen, hogy mi rejlik benne. A lelke mélyén ott rejtőzik a romantikus és játékos szerelem kifogyhatatlan tárháza. A kapcsolat működése mindig két emberen múlik, de fontos, hogy a Rák megmutassa érzékeny lelkét is, mellyel meghódíthatja a másikat.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés