x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Ezoterika - a világ rejtett oldala
Ez vár rád decemberben a csillagjegyed szerint. Hatalmas változások lesznek
Mindenegyben Blog - 2022. november 21. (hétfő), 23:28

Ez vár rád decemberben a csillagjegyed szerint. Hatalmas változások lesznek (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 nov 21

Jó előre készüljünk fel a decemberre!

Hirdetés
[ ]

KOS(március 21. - április 20.) A bolygók decemberben jelentős szerepet játszanak mindennapjaid során. Erőteljesen arra sarkallhatnak, hogy koncentrálj munkádra decemberben, így szerencsésen alakulnak a dolgok, és anyagilag is jól járhatsz. Családi életedben a hónap elején azonban feszültségek léphetnek fel, talán épp amiatt, hogy sokat dolgozol. Próbáld megtalálni az egyensúlyt, vagy legalábbis erre törekedni ebben a hónapban, mert kedvesed úgy érezheti, keveset törődsz vele. Ha még keresed az igazit, a hónap végére rálelhetsz… Kedvező napjaid: 3., 5., 12., 18., 31.

BIKA(április 21. - május 20.) Elérkezett az év vége, mely sok okból megcsapolja majd energiatartalékaidat. Az év utolsó havában hajlamossá válhatsz arra, hogy sokkal jobban túlköltekezz a megszokottnál, ezért anyagi ügyekben legyél fokozottan körültekintő! A karácsony nem kell, hogy azt jelentse: költségekbe verem magam, netán hitelt veszek fel! Sok kiadás várható gyermekeddel, vállalkozásoddal vagy hobbyddal kapcsolatban. Szerencsére munkád révén jelentős bevételekre is számíthatsz, így ki tud egyenlítődni a mérleg. Kedvező napjaid: 10. 15., 18., 19., 27.

Hirdetés

IKREK (május 21. - június 21.) Meglehetősen felfokozott, érzelmekkel teli december vár rád. Új szerelemre vagy barátokra találhatsz az év utolsó havában. A külvilág számára vonzó leszel, a kedvesség és jó szándék, amit kisugárzol, hozzád vonzza azokat a személyeket, akiket magad mellett szeretnél tudni. Anyagi ügyeket illetően azonban készülj fel a vártnál nagyobb kiadásokra. Nehézkes napok várnak rád, csak magadra számíthatsz a pénzügyek megoldásában. Családod is inkább viszi a pénzt, mint hozza... Kedvező napjaid: 4., 5., 10., 23. 24.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés