x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Ezoterika - a világ rejtett oldala
Férfiak sötét oldala csillagjegyük alapján:A Skorpió lassan megöl, a Szűz az életedet is kiszekírozza
Mindenegyben Blog - 2021. október 26. (kedd), 17:53

Férfiak sötét oldala csillagjegyük alapján:A Skorpió lassan megöl, a Szűz az életedet is kiszekírozza (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 okt 26

Milyen jegyű a párod? Most  megtudhatod, miért elviselhetetlen.

Kos-Kötözködik, harcol, otthon is. Figyelem küszöbe 4 perc, ha ennyi idő alatt elmondod, mit akarsz, talán megérti. Könnyen elunja magát, és nagyon önző tud lenni. A Kos önzésből hűtlen: ha nem körülötte forog minden, már el is kezd vadászgatni, mert a Kos a nagy vadász. Nem kenyere a pénzköltés sem, szereti fogához verni a garast. Néha ijesztő dühkitörései lehetnek. Ha szerelmes, tud lojális lenni. A világon semmiből nem tanul, és azt hiszi golyóálló, lehet érte aggódni.

Hirdetés
[ ]

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Bika-Minden bája, tüneményessége elmúlik, amint elkényelmesedik egy kapcsolatban. Akkor szereti kritizálni párját, és kiszolgáltatni magát. A nehézségekre tesz, csak az élet kellemes oldalával hajlandó foglalkozni. Pozitívuma, hogy anyagilag hajlamos ellátni partnerét. De vannak igazi lusta Bikák, akik azt sem. Ha fiatalon érte érzelmi csalódás, akkor igazi strici lehet, mindent gyűjt, még a nőket is rosszabb napokra. Csak az evés, ivás, ágybeli jelenetek érdeklik igazán. Na jó, néha egy kis művészet. Iszonyatosan makacs és lassan mozdul. Kész öröm vele az élet.

Hirdetés

Ikrek-A szavak, szavak. Úgy csűri-csavarja az igazságot, ahogy neki jól esik. Párját előbb elviszi balra, aztán jobbra szavaival, majd mindent elér nála, amit akar. A testi szerelmet hamar megunja egy kapcsolatban, nehéz fenntartani az érdeklődését. Egy flörtölőgép, és nem is érti, mi ezzel a probléma. Nagy gyerek, de sokszor ezért elég jó apa is, mert egyenrangúként kezeli utódait. Türelmetlen, hamar elunja magát, és folyton vele kell foglalkozni. Ha nem kapja meg a figyelmet, akár agresszívvá is válhat. Minden tele van vele, eluralja a teret.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Rák-Gondoskodó és érzelmes. Aztán besértődik és hisztizik. Féltékeny. Amikor féltékeny, nem tud szeretni, olyankor meg kell nyugtatni, könyörögni neki, hogy higgye el, csak ő van a világon a nőnek. Akkor megint aranyos lesz, és kezdődik elölről. Depresszióra hajlamos, imád enni, az anyukáját és a családját, de épp ezért ragadós is. A vízjegyekre jellemzően mindent elural maga körül az évek során. Tud agresszív és passzív agresszív is lenni. Közben meg igazi megmérettetésekben konfliktuskerülő. Nem mindig árulja el a teljes igazságot szeretteinek.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Kos - Bika - Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mérleg-Skorpió-Nyilas-Bak - Vízöntő - Halak figyelem!Hatalmas változást hoz a holnapi nap!Holnapi horoszkóp (PÉNTEK)

Kos - Bika - Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mérleg-Skorpió-Nyilas-Bak - Vízöntő - Halak figyelem!Hatalmas változást hoz a...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés