x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Ezoterika - a világ rejtett oldala
Karma-táblázat: Ezt tartogatja számodra a sors születési éved alapján!
Mindenegyben Blog - 2021. október 13. (szerda), 23:26

Karma-táblázat: Ezt tartogatja számodra a sors születési éved alapján! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 okt 13

A tibetiek szerint a lélek 9 alkalommal reinkarnálódik, minden újjászületés különböző karmikus feladatokkal jár együtt. A 9-es számrendszeren alapuló Mewa-táblázat segítségével megtudhatod, hogy hányadik reinkarnációdat éled, és mi tulajdonképpen a sorsfeladatod.

Az alábbi táblázatban nézd meg, hogy a születési éved alapján hányas számhoz tartozol!

1. Mewa

Nyugtalan és pesszimista, nem túl ambiciózus személyiség vagy. Bármilyen helyzethez alkalmazkodsz, kívülről rugalmasnak tűnsz, de belül egy igen makacs személyiség lakik benned. Nehéz gyerekkorod volt. Hajlamos vagy a betegség kialakulására, és ha nem vigyázol magadra, könnyen a függőségek rabjává válhatsz. Problémás szervek a vesék és a húgyutak, ezekre fokozottan figyelned kell. Hajlamos vagy a depresszióra, állandó odafigyelésre és szerelemre van szükséged. Karmád szerint egy szerény életformát élsz, amikor dolgozol szükséged van a csendre, hogy pontosan meg tudj tervezni mindent.

Hirdetés
[

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

]

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

2. Mewa

Hirdetés

Barátságos, de nem vagy ambiciózus személyiség. Nem szeretsz kezdeményezni, a hagyományos életszemléletet részesíted előnyben, könnyen el tudsz veszni a részletekben. Életcélodnak tekinted a szolgálatot, ezért valami segítő pályán fogsz elhelyezkedni. Leginkább 45-47 éves korodban fogsz kiteljesedni. Hajlamos vagy a krónikus fáradtságra, energiahiányra, a bőrrel, hajjal, és a bélrendszerrel kapcsolatos betegségekre. Közepes életszínvonalon élsz, nem tulajdonítasz túl nagy jelentőséget a pénznek, de könnyen rabja lehetsz a szerencsejátékoknak. A természettel, mezőgazdasággal, vagy a nyilvános szerepléssel, emberekkel kapcsolatos munka lehet a legjobb számodra.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

3. Mewa

Független, optimista és örök fiatal személyiség vagy. Állandóan pezsgő társadalmi életet élsz, sokat beszélsz, aktív, szervezkedő típus vagy. Kissé intoleráns vagy, nehezen fogadod el a dolgokat, ha nem úgy alakulnak, ahogy szeretnéd. Sok hullámvölgyön mész keresztül, 34-38 éves korodban fogod a legjobban érezni magad. Fizikailag egy igen erős személyiség vagy, de mentális szinten kisebb problémákkal küzdhetsz, könnyen a káros szenvedélyek csapdájába kerülhetsz. A pénzre nem tudsz vigyázni, ami van, hamar elköltöd, sok adósságot halmozol fel. Olyan munkakörben érzed jól magad, ahol kreatív eszközökkel tudod kifejezni önmagad. Leginkább tanári, zenész, írói, vagy művész pályát választasz.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés