Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Ezoterika - a világ rejtett oldala
Megérkezett a nagy szeptemberi horoszkóp! Valakinek anyagi veszteséget, rokon halálát, míg másoknak csupa jót ígér!
Mindenegyben Blog - 2022. augusztus 18. (csütörtök), 08:51

Megérkezett a nagy szeptemberi horoszkóp! Valakinek anyagi veszteséget, rokon halálát, míg másoknak csupa jót ígér! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 aug 18

Lassan beköszönt az ősz, és bármennyire is tiltakozunk ellene, el kell fogadnunk, hogy ez az élet rendje. Töltekezzünk fel még a nyári napsugarakkal, hogy elegendő energiánk, és életerőnk legyen a hidegebb évszakokra is. Most megtudhatjuk, mit tartogat számunkra az ősz első hónapja!

Kos

Kissé csökkenni fog az energiaszinted, és nem leled örömöd semmiben. Ne süppedj bele ebbe a depresszív hangulatba, fogadd el, hiszen minden rossz után jön valami jó. Próbáld felfedezni azokat a kis apróságokat, amelyek örömet okozhatnak neked. Sétálj, kapcsolódj ki, szívd magadba az ősz szépséges színeit, illatait.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Bika

Aktivitásod kezd egy kicsit alább hagyni, inkább visszavonulsz az otthonodban, úgy érzed, most egy kicsit mindenki hagyjon békén. Igen feszült lesz a hangulat a családban, 2-3 hétig szinte kibírhatatlanul fogsz viselkedni. Anyagi problémáid is adódhatnak, olyan váratlan kiadásokkal kell szembenézz, melyekre eddig nem számítottál.

Hirdetés
[ ] Hirdetés

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Ikrek

Túl sokat gondolkozol mostanában az élet nagy dolgain. Próbálj egy kicsit lazább lenni, ne akarj mindent azonnal megoldani, mert így előfordulhat, hogy nem tudod kipihenni magad. Ősz elején feszült, és fáradt napok várnak rád. Szerelem téren izgalmas hetek várnak rád, egy olyan személlyel találkozhatsz, aki felkelti az érdeklődésed.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Rák

Egy nagyobb kiadás miatt most kissé megcsappanhat a tartalék pénzed. Légy nagyon óvatos, mert könnyen adósságot halmozhatsz fel. A magánéletedben viszonylag nyugodt, és harmonikus időszak vár rád, végre lesz annyi szabadidőd, hogy egy kis időt tölts a családoddal. Nem mozdultok ki otthonról, de most jobban fogod élvezni a közös programokat, mint eddig valaha.

Oroszlán

Nem lesz túlságosan jó hatással rád ez az ősz. Úgy érzed, hogy teljesen le vagy lassulva, és kicsit rádtelepszik az érdektelenség. Nem találod a helyed a világban, és már-már idegesítővé válsz a környezeted számára. A lassú, és szomorkás napok után azonban szerencsére megtalálod a fényt az alagút végén, és újra önmagad leszel.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Szűz

Egy belső nyugtalanság lesz úrrá rajtad, előtörnek bizonyos múltbeli dolgok, és szorongással telnek meg a hétköznapjaid. Próbálj a jelenre koncentrálni, ne rágódj azon, hogy mit hoz a jövő, vagy mi történt a múltban. A belső nyugtalanság a jövőtől, a bizonytalanságtól való félelem eredménye. Anyagi szempontból viszont pozitív változásokat tartogat számodra az ősz.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés