x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Ezoterika - a világ rejtett oldala
Melyik madarat választanád? Érdekes személyiségteszt, ami megmutatja milyen ember vagy
Mindenegyben Blog - 2019. október 17. (csütörtök), 17:33

Melyik madarat választanád? Érdekes személyiségteszt, ami megmutatja milyen ember vagy (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 okt 17

Érdekes személyiségteszt.


[
]

A személyiségtesztek segítségével többet megtudhatsz magadról, a lelkedről, tulajdonságaidról, segíthet a fejlődésben és bizonyos dolgok megértésében esetleg elfogadásában is. Sőt, olykor akár a változás, változtatás útjára is terelhet. Ez a remek személyiségteszt is erről szól: Te milyen madár lennél? Érdekes személyiségteszt, ami megmutatja milyen ember vagy!


HirdetésEz a fenti 4 madár különböző személyiségeket képvisel, 4 csoportba osztja az embereket a személyiségük alapján. Minden madárnak megvan a maga vágya, érzelmi szükséglete, domináns tulajdonsága, jellemzője. Minden egyes madárhoz tartozó személyiségtípus másképp kezeli a kapcsolatokat, érzelmeket, konfliktusokat és másképp kommunikál. A személyiségtesztből megismerheted erősségeidet, gyengeségeidet és sokat tanulhatsz belőle.Te milyen madár lennél?Ha választasz 1 madarat, akkor ezek a tulajdonságok valószínűleg rád is jellemzőek Hogyan válassz? Röviden és tömören: első ránézésre! Amiről úgy gondolod, hogy az a kedvenced, nagyon tetszik, legkedvesebb számodra. Vagy fogalmazzunk így: melyik madár lennél szívesen? Nagyon fontos, hogy amikor ránézel a 4 madárra, gyorsan dönts, ne gondolkozz túl sokat, hanem ami első ránézésre a legszimpatikusabb, azt válaszd!Válassz egy madarat!

Ha az 1-es madarat választottad,akkor te egy békeszerető, kedves ember vagy.  Próbálasz mindenkinek a kedvében járni és mindig, mindenhol a jót keresed. Hiszékeny, naiv is vagy, sokszor becsaptak már, hiszen a rosszat sosem feltételezed senkiről. Borzasztóan tud bántani, ha valaki becsap téged, hosszú ideig rágódsz utána ezen. Nagyon elkeserít, ha azt látod, hogy valakit bántanak szavakkal vagy tettekkel. Becsületes ember vagy, ha valamit kölcsönkérsz, mindig időben visszaadod, ha ígérsz valamit, az mindig be is tartod. Sosem szoktál elkésni, pontos ember vagy.


A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (14)
Hirdetés
Hirdetés