Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Ezoterika - a világ rejtett oldala
Mi vár rád a következő 7 évben? 7 éves előrejelző horoszkópunkból most kiderül!
Mindenegyben Blog - 2018. augusztus 23. (csütörtök), 09:57

Mi vár rád a következő 7 évben? 7 éves előrejelző horoszkópunkból most kiderül! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 aug 23

Mérleg

A 2018-2020-as időszak nagyon kedvező lesz, ha ingatlanokba szeretnél befektetni, nyugodtan nekifoghatsz, hiszen csak sikeres üzletet köthetsz. 2022-es évben egy új befektetővel fogsz megismerkedni, aki segítségedre lesz abban, hogy anyagi erőforrásaid növekedjenek. 2024-25-ben végre eljött számodra is a kikapcsolódás ideje, kirándulhatsz, sportolhatsz, meditálhatsz, feltöltődhetsz. Ha még egyedülálló vagy, most rátalálsz a nagy Ő-re, de ha már párkapcsolatban élsz, lehetséges, hogy végleg elkötelezed magad.

Skorpió

2018-ban számos érdekes emberrel fogsz megismerkedni, ezáltal nem csak üzleti lehetőségeid növekednek, hanem a szerelmi életed is kiteljesedhet. 2020-ig folyamatos változásokon fog átmenni az életed, még az is lehet, hogy más országba költözöl. 2021-23 közötti időszakban a magánéleted is rendeződni fog, házasság vagy gyerekszületés van a láthatáron. 2025-re teljes nyugalom, és stabilitás köszönt be az életedbe.

Hirdetés
[ ]

Nyilas

Egy nagyon szenvedélyes, és akciódús időszak vár rád. Anyagilag egyáltalán nem panaszkodhatsz, de a szerelmi életedben 2018 után jöhet egy kis változás. 2020 pénzügyileg a karriered igencsak felfelé fog ívelni, éppen ezért egyáltalán nem ér váratlanul az, hogy 2022-ben új taggal bővül a család.

Bak

2018-2023 között számos siker vár rád a munkahelyeden, népszerűséged pedig az önbizalmadat is meghozza. Nagyon erős, és magabiztos leszel. Jó lenne, ha megújult energiáidat, és a plusz bevételed egy új otthon vásárlásába fektetnéd. Annál is inkább, mivel 2025-ben úgy tűnik végleg elkötelezed magad.

Vízöntő

Hirdetés

Ambíciódnak, és kitartásodnak köszönhetően a 2018-as év egy nagyobb szakmai változást hoz az életedbe. Kezdetben kisebb vitáid lesznek a partnereddel, de 2020-ra végre beérik a munkád gyümölcse, és lecsillapodnak körülötted a viharfelhők. 2021/22-ben életed igazi fordulatot vesz, egy idegen országba fogsz költözni, ahol több, mint tíz évig fogsz élni. Ennek a változásnak köszönheted a pénzügyi sikereket, és az új szerelmet is.

Halak

A következő 5 évben nagyon sok elismerésre számíthatsz a szeretteidtől. 2018-2020 ideális időszak lesz a továbbtanulásra, és az utazásra. Mindenképp a cél az, hogy pénzügyileg fejlődni tudj. 2021-ben az életed egy új szakasza következik, és végre kamatoztatni tudod az eddig tanultakat. 2023-2025-ben egy nagyon kellemes, és kiegyensúlyozott időszak vár rád, végre megtudod, hogy mi az igazi boldogság.

tudasfaja.com

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés