Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Ezoterika - a világ rejtett oldala
Válassz egy sziluettet és ismerd meg természeted legfontosabb jellemzőjét!
Mindenegyben Blog - 2023. szeptember 18. (hétfő), 19:14

Válassz egy sziluettet és ismerd meg természeted legfontosabb jellemzőjét! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 szept 18

Gondosan nézd meg az alábbi nők sziluettjeit. Válassz egy frizurát, ami a legvonzóbbnak tűnik számodra!

Hirdetés
[ ]

1. Spontaneitás

Azokra, akik az első képen látható nőt választják, a spontaneitás a jellemző. Ezek az emberek mindig kimondják, amit gondolnak. Ezeknek az embereknek nagyon fontosak a saját vágyaik, és ezért a saját szabályaik szerint járnak el. Nem engedik, hogy bárki elmondja nekik, hogy mit és hogyan kell csinálni! Mindenre igencsak eredeti választ adnak! Nagyon barátságosak és általában minden területen nagyra értékelik őket.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

2. Egyszerűség

A klasszikusok a kedvencei. Egyszerű ember, aki szereti a békét és a kis örömöket is. Mindazok, akik a második lányt választják, tisztában vannak azzal, hogy értékelni kell azt, amijük van, bár néha azért ambiciózusak lehetnek. Mindenben ismerik saját határaikat és tiszteletben is tartják ezeket, és ezeken a határokon belül olyan otthonosan mozognak, mint a hal a vízben.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

3. Bátorság

Amennyiben a harmadik sziluettet választottad, akkor bátor ember vagy. Bárhová is mész, tanújelét adod a bátorságodnak és rátermettségednek. Nem félsz attól, mit mondanak majd mások, csak egy dologra koncentrálsz: elérni a célodat. Ezért olyan ember vagy, aki végül is mindig eléri azt, amit akar.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

4. Kifinomultság

Azok, akik a negyedik lányt választják, nagyon kifinomult stílusú emberek. Szeretik a stílusos és az ízléses dolgokat. Ugyanakkor nem arról van szó, hogy felületesek lennének. Sőt! Ezek az emberek csak a minden szempontból minőségi dolgokat szeretik. Általában élvezik a kihívásokat, és igencsak elégedettséggel tölti el őket egy kiválóan elvégzett nehéz munka. Bármilyen ember beletartozhat ebbe a kategóriába, a kétkézi munkástól egészen a könyvelőig bárki. Mindannyiuknak megvan a stílusérzéke, ízlése.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés