Érdekelnek a legjobb cikkek, a világ hírei?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Ezoterika - a világ rejtett oldala
Válassz ki egy tollat és tudd meg, milyen ember vagy! A teszt pontossága mindenkit meglep!
Mindenegyben Blog - 2019. április 15. (hétfő), 10:28

Válassz ki egy tollat és tudd meg, milyen ember vagy! A teszt pontossága mindenkit meglep! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 ápr 15

Tekintsd meg a képet és válaszd ki azt a tollat, ami a leginkább vonzó a számodra. Ne gondolkodj túl sokat, azt válaszd, ami megtetszik, ez árulja el a valós tulajdonságaidat!

1-es

Ha ezt választottad, nagyon határozott egyéniség vagy. Kedves és türelmes ember vagy, de ha szükséges, nagyon erős is tudsz lenni. Az emberek csodálnak téged, mert tele vagy lendülettel és energiával. Sokan azt gondolják, hogy mindent elérsz amit akarsz és ez így is van, azt viszont csak kevesen tudják, hogy emögött mennyi munka áll. A külső is fontos a számodra, nem szeretsz elhanyagoltnak tűnni, emiatt sokan irigyelnek és kritizálnak is. Te azonban tudod, hogy nem érdemes a környezeted véleményével foglalkozni, te csak a szűk családod véleményére adsz és jól is teszed!

Hirdetés

2-es

Aki ezt választja, az nagyon megfontolt személyiség. Ha sérelem ér az életben, azt nem mutatod ki, mert tudod, hogy ezzel sokan visszaélnének. Nem szereted a pletykákat és az áskálódást, ezért sokszor nem találod meg a hangot a környezeteddel. Ez téged nem is igazán érdekel, mert a számodra fontos személyek szeretnek. Visszahúzódó személyiségnek tartanak, de ez nem így van, csupán jól megállogatod, kit is engedsz közel magadhoz. Kedves és türelmes ember vagy, akire mindig lehet számítani.

3-as

Nyitott egyéniség vagy, aki mindenre kíváncsi és mindent szeretne felfedezni. Nem szeretsz veszekedni, de nem tűröd el az igazságtalanságot, ezért mindig kiállsz magadért, ha úgy érzed jogtalanul bántanak. Kedves és türelmes személy vagy, ezért csodálatos szülő válik belőled. Mindent szeretsz aprólékosan megtervezni, nem szereted ha a dolgok csak úgy történnek körülötted. Az emberek általában tévesen ítélnek meg, mert sokan könnyelműnek tartanak, mert hajlamos vagy elviccelni a komoly dolgokat is. Pedig te ezzel csak egyszerűbbé akarod tenni a hétköznapjaid.

4-es

Hatalmas vágyaid vannak, ami erőt ad neked a hétköznapokhoz. Remekül harcolsz a céljaidért, tudod ha valamit el akarsz érni, azért tenned is kell. Nem adod fel egykönnyen a terveid, kitartó és olykor makacs vagy. Számodra a külső is sokat jelent, törődsz magaddal, mert tudod csak akkor mennek jól a dolgok, ha elégedett vagy magaddal. Néha kissé meggondolatlan vagy, ezért gyakran kimondasz olyan dolgokat is amiket nem kellene, ezzel azonban könnyen megbánthatsz másokat. Akik szeretnek olyannak fogadnak el, amilyen vagy, mert tudják, hogy hatalmas szíved van, csak könnyű téged felidegesíteni.

Ez is érdekelhet:

Meghalt a 13 éves lány mert állandóan csúfolták – az anya nyílt levelet ír az őt zaklatóknak

Itt olvashatod tovább a cikket >>>

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (58)
Hirdetés
Hirdetés