x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Fiúk-lányok, vélemény?
7 éves korukban a világ legszebb ikreinek tartották őket! Így néznek ki most (képek a cikkben)
Mindenegyben Blog - 2022. január 12. (szerda), 08:40

7 éves korukban a világ legszebb ikreinek tartották őket! Így néznek ki most (képek a cikkben)

Hirdetés
Hirdetés
2022 jan 12

Az ikrek, Lia Rose és Ava Marie 2010. július 7-én születtek az Amerikai Egyesült Államok Kalifornia államában. Igen, idén már 11 évesek lesznek! Születésük sok-sok boldogságot hozott az egész családnak!

Természetes szépségüket a valószínűleg a szüleiktől örökölték, akik szintén igen szép párt alkotnak. Akármerre ment az anyuka a kicsikkel, mindig ámultak és bámultak az emberek, és mindenki nagy szeretettel fogadta őket. Már igen korán szerették volna megmutatni magukat a világnak, de anyukájuk eleinte ellenezte mindezt. Ám aztán mégis belement…

Amikor az anyukát arról kérdezték, hogy miért pont a lányok hétéves korában keresett fel egy modellügynökséget, elmondta, hogy a hetes számot szerencsésnek tartja, és jelnek érezte, hogy az ikrek 2017. július 7. napján töltötték be a hetedik évüket.

Hirdetés

Ezután olyasmi történt, amire nem számítottak: a modellügynökségek tülekedtek azért, hogy a lányokkal dolgozhassanak! Kikiáltották őket a világ legszebb ikreinek. A közösségi oldaluk egyre népszerűbbé vált, az életük teljesen megváltozott! Ma már 300 000-nél is több követőjük van.

Az édesanyjuk egyébként azzal a feltétellel engedte meg nekik, hogy modellkedjenek, hogy annak semmilyen káros következménye nem lesz a fejlődésükre, valamint az iskolai osztályzataikra nézve. Eddig szerencsére úgy tűnik, hogy ez sikerült is!

Ennek ellenére azért elgondolkodtunk, hogy a saját gyerekeinknek megengednénk-e mindezt… Nagyon nehéz erre válaszolni. Neked mi a véleményed?

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés