x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Fiúk-lányok, vélemény?
A keresztanyám tucatjával vásárolja a műfogsor tisztító tablettát. Elárulta, mire használja:
Mindenegyben Blog - 2022. augusztus 18. (csütörtök), 08:21

A keresztanyám tucatjával vásárolja a műfogsor tisztító tablettát. Elárulta, mire használja:

Hirdetés
Hirdetés
2022 aug 18

Számos olyan készítmény található a mai háztartásokban, amelyek széles körűen felhasználhatók teljesen más célra is, mint amire eredetileg árulják őket. A műfogsortisztító tabletta pl. igazi multifunkciós eszköz, az alábbi ügyes praktikákhoz kiváló:

Remek a sportcipők szagtalanításához: ha langyos vízbe áztatjuk a cipőt, és 3 db műfogsortisztító tablettát teszünk bele, 30 percig állni hagyjuk, megszárítjuk, remekül elűzi a szagot.

Hirdetés
[ ]

A foltos, fénytelen ékszereket langyos vízbe tesszük, hozzáadunk egy műfogsortisztító tablettát, és 30 percen keresztül hagyjuk állni.

Kiváló és nagyon hatékony megoldás, ha be vannak sárgulva körmeink: meleg vízben oldjuk fel egy tablettát, és ebben fél órán keresztül áztassuk a kezünket. Körmeink visszanyerik eredeti színüket!

A WC-t is remekül tisztíthatjuk vele: dobjunk bele két tablettát, várjunk egy órát, aztán súroljuk át alaposan, mielőtt lehúznánk. Gyönyörű tiszta lesz!

Fémedényeket is tisztíthatunk vele: meleg vizet öntünk az edénybe, hozzáadunk egy tablettát, 1 órán át állni hagyjuk, majd a már feloldott szennyeződéseket könnyedén el tudjuk távolítani.

Ha paradicsom tartalmú étel hagy foltot a műanyag edényeken, öntsünk meleg vizet az edénybe, tegyünk bele kettő műfogsortisztító tablettát, és hagyjuk ezt így állni egy órán keresztül: majd kimossuk, és csodák-csodájára a foltok eltűntek!

A foltos, pecsétes konyharuhával ugyanígy tegyünk: tegyük meleg vízbe, egy  műfogsortisztító tablettával, 1-2 órán keresztül hagyjuk állni, és a folt máris a múlté!

Hasznos volt? Akkor ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is kipróbálhassák!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés