Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Fiúk-lányok, vélemény?
Amerikában dolgozó magyarként egyszerűen kikészülök attól, amit a romák itt művelnek!
Mindenegyben Blog - 2018. március 01. (csütörtök), 21:57

Amerikában dolgozó magyarként egyszerűen kikészülök attól, amit a romák itt művelnek!

Hirdetés
Hirdetés
2018 már 01

Kikészült egy amerikában élő magyar attól, amit a romák művelnek: Tele van Kanada magyar leszázalékolt romákkal, akik csak a segély miatt élnek itt! "

Nem bírom ezt tovább! Előbb-utóbb munkát változtatok vagy megbolondulok vagy kirúgnak! Ezeket látni nap mint nap amint, ép egészséges emberek , fiatalok, mind leszázalékolva vagy segélyen!

A segéllyel nincs is baj mert kezdetben mindenkinek kell mert hivatalosan nem is dolgozhat! Tudom a barom Canadai állam is hibás mert 6 éve vannak itt romák és még mindig segélyen élnek, egy napot nem dolgoztak vagy jártak nyelv iskolába és egy szót sem tudnak angolul! Szégyen gyalázat hogy ugyanazt folytatják amit ott hagytak! A legnagyobb baj az, hogy ha dolgozhatna, még akkor se menne el munkába. A legtöbbjük nem túlzok ha azt állítom, a 90%-uk le van százalékolva. Pedig az ég adta világon semmi bajuk! Erős fiatal emberek, akiknek ( az elmondásaik szerint ) szívproblémáik, gerincsérveik és egyéb betegségeik vannak. 

Én még ilyen élősködő népséget nem láttam akinek nem inge ne vegye magára de undormány amit művelnek és már nagyon nehéz visszafogni magam mert ismerem őket és tudom hogy mit művelnek és ennek tetejébe még kisebb-nagyobb lopásokat is elkövetnek!!

Hirdetés

Jön a dumával hogy otthon nem kapott munkát mert roma! És itt miért nem kap?? itt miért nem járnak iskolába legalább nyelvet tanulni vagy a gyerekeiket miért nem járatják rendesen! Elegem van belőlük látni sem bírom őket komolyan! Sírnak hogy nincs pénz mert kevés a segély meg le van százalékolva utána meg ülnek be a mercibe meg az x5 bmw be! Nem vagyok irigy,mert sose voltam de ez már mindennek a teteje!!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon

Nézd meg a cikkhez tartozó galériát is:

Lapozási lehetőség a képek alatt, illetve a képre történő egérkattintással és balra-jobbra húzással lehetséges.

Hirdetés
Hirdetés