x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Fiúk-lányok, vélemény?
Bombanő lett a Huncutka göndör hajú kislányából -Fotó
Mindenegyben Blog - 2020. február 13. (csütörtök), 22:23

Bombanő lett a Huncutka göndör hajú kislányából -Fotó

Hirdetés
Hirdetés
2020 feb 13
Ki ne emlékezne Huncutkára, azaz Alisan Porterre, a göndör tincseiről elhíresült kis rosszcsontra, aki a 90-es évek elején robbant be a köztudatba, és kora egyik legünnepeltebb gyereksztárja volt.

Az idő vasfoga azonban őt sem kímélte… azaz DE! Az elmúlt 27 év alatt rengeteget változott, de egy szava nem lehet a panaszra, ugyanis elképesztően gyönyörű nő lett belőle és mindemellett sikert sikerre halmoz napjainkban is. 2016-ban például megnyerte az amerikai The Voice-t, Christina Aguilera mentoráltjaként. Akkoriban többször is nyilatkozott arról, hogy Huncutka „nyugdíjba vonult”, de persze örül annak, hogy karrierje a filmezéssel kezdődött, most azonban már arra vágyik, hogy az énekesnőt, ne pedig Huncutkát lássák benne.

Hogy valaha visszatér-e a filmes karrierjéhez még nem tudja, de nem tartja valószínűnek; mint mondta elsősorban énekesnek titulálja magát, illetve családanyának, ugyanis a bomba formában lévő 37 éves Alisa bizony két csodálatos gyermek büszke édesanyja: fia, Mason 6, lánya, Aria 4 éves. Házassága azonban sajnálatos módon tönkrement, férjével 2017-ben elváltak az útjaik. Ezt leszámítva azonban az élet minden területén sikeres, és úgy érzi semmi pénzért nem cserélné el az életét senkivel.

Hirdetés

Ajánljuk még:

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (6)
Hirdetés
Hirdetés