x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Fiúk-lányok, vélemény?
Ezért nagyon különlegesek azok, akiknek van fiútestvérük!
Mindenegyben Blog - 2019. augusztus 04. (vasárnap), 21:59

Ezért nagyon különlegesek azok, akiknek van fiútestvérük!

Hirdetés
Hirdetés
2019 aug 04

Miért szuper fiútestvérrel rendelkezni?

 • Első ránézésre a testvérek marhatják egymást, mint kutya és macska, de ha valami igazán komolyról van szó, a legnehezebb helyzetekben is egymás mellett tudnak állni. A fiútestvérnek nem okoz gondot a lánytestvér oldalát fogni, még akkor sem, ha szülőkkel való vélemény cseréről van szó.


Hirdetés
[

]
 • A fiú mindig támogatja a lányt. Segít neki titokban kisurranni a házból randira, de mindeközben nem veszi le róla a szemét, elviszi őt barátnős találkozóra vagy a reggeli vonatra, megvédi őt az iskolában a kellemetlen osztálytársaktól.


 • A fiútestvér a lánnyal egy hullámhosszon mozog.  Gyakran néznek hasonló filmeket, ugyanolyan vicceken nevetnek és az utalásokat bárkinél jobban értik. Alapvető viszont, hogy gyakran értik egymást szavak nélkül is, még akkor is, ha hosszú idő után találkoznak újra.


 • Ritkán verekednek játékért. A fiúk tartják az autós területüket maguknak, míg a lányok uralkodnak a játékbabák királyságukban. Másrészről gazdagíthatják őket olyan játékok, amelyekkel közösen szórakoznak órákon át, mint a gyerek építőjátékok, játékkonyhák vagy szerepjátékok.


 • A fiúk segítenek a lánytestvérüknek a fizikailag és technikailag megterhelőbb feladatok elvégzésében, ami a gyengédebb nemnek nem megy egykönnyen, legyen szó kerékpározásról vagy autóvezetésről.


 • A másik oldalon, a fiútestvérnek köszönhetően a lányok jobban kiismerik magukat a férfiak világában,megtanulják, milyen trükköket használnak a férfiak a nőkre és egy partneri kapcsolatba általában nagyon felkészülten lépnek be. • Hirdetés
  Megosztás a Facebookon (0)
  Hirdetés
  Hirdetés