Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Fiúk-lányok, vélemény?
Íme 8 milliomos, akik nem a jachtokon és szigeteken költik a pénzüket, viszont évente több ezer gyermeket mentenek meg
Mindenegyben Blog - 2023. szeptember 11. (hétfő), 08:46

Íme 8 milliomos, akik nem a jachtokon és szigeteken költik a pénzüket, viszont évente több ezer gyermeket mentenek meg (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 szept 11

Íme 8 milliomos, akik nem a jachtokon és szigeteken költik a pénzüket, viszont évente több ezer gyermeket mentenek meg

Nem minden híresség költi a pénzét arra, hogy fényűző életmódot folytasson, jachtot vegyen, netán repülőgépet, vagy csak briliánsokat. Szerencsére vannak páran, akik inkább segítenek másokon és részt vállalnak jótékonykodásokban. Most megmutatjuk 8 híresség másik arcát, amikor valaki nem csak abban találja meg az élet értelmét, hogy magának akarjon jót, illetve a szenvedélyeit kielégíteni.

1. Gosa Kucenko

Gosa Kucenko ukrán nemzetiségű orosz színész alapítványa, az „Egy lépést együtt” a korai agykárosodásban szenvedő gyermekeken segít. A színész 2011-ben hozta létre az alapítványt, mely azóta minden évben kétszer szervez jótékonysági koncertet, amelyen a gyermekek mellett sztárok is részt vesznek.

2. Natalija Vodjanova

Az ismert modell nevéhez köthető a „Nyílt szívvel” alapítvány, melynek jótékonysági tevékenysége nemcsak a FÁK országaiban, hanem Európaszerte ismert. Az alapítvány játszótereket épít, továbbá jogi, pszichológiai, orvosi és szociális támogatást nyújt azoknak a családoknak, akik fogyatékkal élő gyermeket nevelnek. Vodjanova gyakran szervez jótékonysági bálokat és sportversenyeket, amelyekre hírességeket hívnak meg, hogy pénzt gyűjtsenek jó célokra.

3. Konsztantin Habenszkij

Hirdetés

Konsztantin Habenszkij alapítványa a rákos gyermekeken segít. Csak 2013-ban az alapítványnak köszönhetően 130 gyermeket mentettek meg. A színész azt vallja, hogy semmi sem értékesebb, mint az emberi élet, és amikor meglátja az anyák boldog tekintetét, akkor ott belül valami nagyon lényeges dolog történik, ami erőt adni neki a folytatáshoz és örömöt a siker esetén.

4. Csulpan Hamatova

Az ismert színésznő 2006-ban megalapította az „Adj életet” alapítványt, amely olyan gyermekeken próbál segíteni, akik hematológiai és onkológiai betegségekben szenvednek. Hamatova személyesen segíti a szakklinikákat a szükséges orvosi felszerelések és készítmények beszerzésében.Ugyancsak ő maga keres véradókat, önkéntes csoportokat, amelyek pszichológiai és szociális segítséget nyújtanak a beteg gyermekeknek és megpróbálja felhívni a rákos betegekre a közvélemény figyelmét.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés