Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Fiúk-lányok, vélemény?
Kiröhögte a tanár a 14 éves gyermekem, mert csak
Mindenegyben Blog - 2021. november 28. (vasárnap), 17:56

Kiröhögte a tanár a 14 éves gyermekem, mert csak "ennyi" zsebpénzt tudok neki adni.. Magyar oktatás, én így szeretlek! Szülők, ti vajon mennyit adtok a gyermekeiteknek?! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 nov 28

Sziasztok, egy ideje már motoszkál bennem, hogy ezt nem kéne magamban tartani, és jobb lenne, ha erről egy ország tudna, ám csak mostanra érett meg a dolog bennem annyira, hogy meg is osztanám veletek.

Hirdetés
[ ]

A 14 éves kisfiam, Tamás az egyik pécsi Általános Iskolába jár, amit most nem neveznék meg, elég ha annyit mondok, hogy egy híres magyar regény és meseíróról nevezték el az épületet. Na de a lényeg. A fiam tegnap panaszkodva jön haza, hogy ugyan mi történt vele. Zaklatottan meséli, hogy felállította a tanár órán, (és hangosan el kellet mondania mi volt a beszélgetés tárgya - amin mind az osztály, mind maga a tanár nevetett) mert éhes volt és óraközben kért az osztálytársaitól pénzt, hogy a következő szünetben a büfében tudjon valamit venni magának. Engem nagyon meglep a dolog, mert 14 évesen fiamnak, megmondom őszintén napi 500ft-ot! adok, hétfőtől - péntekig. Szülők. Vajon ez ennyire kevés lenne?! (Én igazán kíváncsi vagyok, manapság más szülő mennyi pénzt ad a gyerekének napi szinten, ebben a korban..?!) Felelős anyaként úgy gondolom nem, nem az. Számon is kértem a fiam, hogy miért csinálta ezt, erre elmesélte, hogy azért mert aznap már reggel elvesztette a napi zsebpénzét, amit nem mert elmondani, csak így utólag. Természetesen én hiszek a kisfiamnak, így azt is elhiszem, hogy ez így volt.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés