Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Fiúk-lányok, vélemény?
Nyomj egy lájkot ha emlékszel még Keleti Andreára a Szombat Esti Lázból? Ma lett 55 éves, nézzétek a friss fotóit! 👇𝐊𝐞́𝐩𝐞𝐤 𝐚 𝐡𝐨𝐳𝐳𝐚́𝐬𝐳𝐨́𝐥𝐚́𝐬𝐨𝐤𝐧𝐚́𝐥!
Mindenegyben Blog - 2024. július 09. (kedd), 06:20

Nyomj egy lájkot ha emlékszel még Keleti Andreára a Szombat Esti Lázból? Ma lett 55 éves, nézzétek a friss fotóit! 👇𝐊𝐞́𝐩𝐞𝐤 𝐚 𝐡𝐨𝐳𝐳𝐚́𝐬𝐳𝐨́𝐥𝐚́𝐬𝐨𝐤𝐧𝐚́𝐥!

Hirdetés
Hirdetés
2024 júl 09

Emlékszel a gyönyörű és Keleti Andreára a Szombat Esti Láz sztárjára? Durva, hogy mennyit változott 7 év alatt >>

Keleti Andrea pontosan ugyanolyan dögös és gyönyörű, mint 7 évvel ezelőtt, szinte semmit sem változott!

Keleti Andrea nemrégiben hatalmas dicséretet kapott az internet közösségétől, miután egy fürdőruhás képet osztott meg velük Instagram oldalán.

Hirdetés
[ ]

A dekoratív táncművész, Keleti Andrea június 3-án töltötte be 55. életévét, azonban 10 évet gond nélkül letagadhatna korából.

Alakját mindenki irigykedve nézi, azonban testének karbantartásáért mindent meg is tesz, odafigyel a testmozgásra és az étkezésre egyaránt.A férjétől 10 évvel idősebb táncosnak soha nem jelentett problémát a fennálló korkülönbség, saját magát is örök fiatalnak tartja.

Utazzunk vissza a múltba egy kicsit :

Született Keleti Andrea1969. június 3. (50 éves)BudapestÁllampolgársága magyarNemzetisége magyarHázastársa Kovács Zoltán (1996–)Szülei Keleti György

Foglalkozása táncművész

1987-ben ruhaipari szakközépiskolában érettségizett, férfiszabó az alapszakmája. Ezután 2 egyetemi diplomát szerzett: a táncpedagógusit Budapesten, illetve Szegeden a közoktatási intézményvezetőit.

12 évesen (1980) kezdett el táncolni, volt ifjúsági magyar bajnok, később 10-szer lett magyar bajnok. Profiként férjével táncolt és lett ötször magyar bajnok, de mégis a legszebb, hogy tánciskolát nyithatott, és taníthatja a gyerekeket táncolni. Andrea és férje, akit a tánciskolában ismert meg, jelenleg 6 éves kortól tanítanak táncolni lányokat, fiúkat vegyesen.

1992–1996 között amatőr magyar bajnok, 1996–2001 között hivatásos bajnok volt.

Andreának két gyermeke van: Viki (2001) és Máté (2005). 2001 óta, miután kislánya megszületett, nem versenyez, hanem tanít. Számtalan diákja ért el óriási sikereket, legutóbb Csonka Andrást tanította meg táncolni, akivel a Szombat esti láz című műsort meg is nyerték. Tanult Olaszországban, Ausztriában és Németországban.

Hirdetés

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés