x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Fiúk-lányok, vélemény?
Pofátlanság: az új fideszes polgármester magasabbra emeltette a fizetését, mint amennyit Orbán keres
Mindenegyben Blog - 2019. november 05. (kedd), 17:36

Pofátlanság: az új fideszes polgármester magasabbra emeltette a fizetését, mint amennyit Orbán keres

Hirdetés
Hirdetés
2019 nov 05

Sopronban a fideszes többségű önkormányzat azzal indította a ciklust, hogy megszavazta a polgármesteri és képviselői illetmények emelését. A Hirklikk cikkéből kiderül, hogy több pénzt fog haza vinni a város első embere, mint Orbán Viktor

Hirdetés
[ ]

A polgármester, dr. Farkas Ciprián az eddigi 747 ezer 900 forint helyett 997 ezer 200-ért dolgozik majd, az alpolgármesteri fizetés 673 ezer 100 forintról 897 ezer 500-ra nő. Természetesen bruttó összegekről beszélünk, de a járulékok levonása sem jelent majd kiesést, hiszen a polgármesteri költségtérítés 149 ezer 600 forint lesz, ami 37 ezer 400-zal több, mint eddig.

Az alpolgármesterek költségtérítése 101 ezerről 134 ezer 600 forintra emelkedett. A város költségvetését tovább terheli, hogy a jövőben az eddigi egy helyett két alpolgármester is tevékenykedik majd Sopronban.

Természetesen az önkormányzati képviselők sem maradhattak ki az emelésből. Ha egy képviselő valamelyik bizottság elnöke is volt, akkor 190 ezer 900 forintot keresett, mostantól ez az összeg 245 ezer forint lesz, de ha közben tagja másik bizottságnak is (és ez az általános), akkor bruttó 270 ezer forint lesz az illetménye.

Úgy tűnik, a következő öt évben is megéri tehát Sopronban a képviselőtestület tagjának lenni. Polgármesternek pedig még inkább: gondoljunk bele, hogy a miniszterelnök bruttó tiszteletdíja valamivel kevesebb, mint Sopron első emberének- írja a portál.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (3)
Hirdetés
Hirdetés