x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Fiúk-lányok, vélemény?
Schobert Norbinak ezért nincs igaza :Pontosan egy évvel ezelőtt hagytam ott a toprongyos, ápolatlan feleségemet. Most elmondom, miért hagytam el
Mindenegyben Blog - 2022. július 31. (vasárnap)

Schobert Norbinak ezért nincs igaza :Pontosan egy évvel ezelőtt hagytam ott a toprongyos, ápolatlan feleségemet. Most elmondom, miért hagytam el (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 júl 31

Minden ember szokott hibázni, nincs ebben semmi különös. Pont ellenkezőleg, a hibák mindennél jobban ösztönöznek minket, és növelik a határozottságunkat, bár sokan mégis személyes kudarcként fogják ezt fel és ettől még lehangoltabbá válnak.

Biztos vagyok abban, hogy bármilyen hibát alaposan ki kell elemezni és úgy kell elfogadni, mint egy tapasztalatot: mindenki hibázik akárcsak te.

Hirdetés
[ ]

Példaként szolgálhat a következő történet, egyszerűen csak vond le a következtetéseket és tanulj belőle. Igen, az ember hibázott és most már sajnálja, de ugyanakkor tanult belőle valamit.

Természetesen mások tapasztalatait nem lehet összehasonlítani a sajátunkkal, de próbáld meg megérteni, mert az üzenet valójában nagyon egyszerű. Íme, egy férfi története, aki elhagyta a feleségét…

„Pontosan egy éve jöttem el a feleségemtől. Azért hagytam el, mert megismerkedtem egy fiatal és vonzó lánnyal, aki olyan örömökkel ajándékozott meg, amilyennel a feleségem már régóta nem. A felségem pillanatok alatt megcsúfult, narancsbőrös lett, logót a pocakja…

A sminkelést teljesen elfelejtette, nem ápolta a haját és arra lettem figyelmes, hogy egyre gyakrabban izzadságszagú.

A nőiesség legalapvetőbb részeit is elfelejtette: a körömápolást, lábait borotválni, melltartót viselni, aminek következtében a mellei megereszkedtek… Egy szóval, ezek mind nagyon negatív hatással voltak rám. Én már nem azt a nőt láttam benne, akibe beleszerettem. Így hát eljöttem.

Pontosan egy évvel ezelőtt szakítottunk, és a mai napon találkoztam a volt feleségemmel. Nem hittem a szemeimnek: mennyire jól nézett ki! Szép, ápolt, feszes erotikus test, az alakját kellően kihangsúlyozó ruhában… Nem lehet igaz! Ezt nem hiszem el.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés