Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Fiúk-lányok, vélemény?
Szombaton Siófokon voltam a családdal, és lángost szerettünk volna enni.. ezt a kis csoffadt tészta darabot 2200-ért adták, és ráadásul..
Mindenegyben Blog - 2024. június 11. (kedd), 08:13

Szombaton Siófokon voltam a családdal, és lángost szerettünk volna enni.. ezt a kis csoffadt tészta darabot 2200-ért adták, és ráadásul..

Hirdetés
Hirdetés
2024 jún 11

### Szomorú élmény a Balatonnál: Árdrágulás és Csalódás a Forró Nyári Napokon

A nyár forró napjai végre lehetőséget adtak arra, hogy elinduljak egy régóta várt pihenésre a Balaton partjára. A szikrázó napsütés és a frissítő szellő hívogatóan simogatta az arcomat, amikor megérkeztünk a partvidékre. Izgatottan játszottam a homokban, miközben a szüleim kényelmesen letelepedtek, élvezve a kilátást és a nyugodt környezetet.

Hirdetés
[ ]

Az éhség hamarosan jelentkezett, és úgy döntöttem, hogy megkóstolom a híres balatoni lángost, amiről annyi jót hallottam. Amikor azonban megláttam az árat, amit a lángosért kértek, döbbenet és felháborodás lett úrrá rajtam. 2200 forintot kértek egy egyszerű lángosért, mintha valami luxusétteremben lennék, nem pedig egy strandbüfében.

Elkeseredve néztem körül, próbáltam megérteni, hogyan lehet ilyen drága egy alapvető strandétel. Csalódottan pislogtam, mert már előre elképzeltem, milyen ízletes lesz. Sajnos azonban nem engedhettem meg magamnak ezt a drága csemegét.

Az árak láttán úgy döntöttem, hogy nem hagyom, hogy ez elrontsa a napomat. Elővettem a hűtőből a korábban elkészített szendvicseket és hideg italokat, és saját pikniket rendeztem. Miközben a szendvicseimet ettem, egyedül ültem a pokrócon, néztem a gyönyörű balatoni kilátást, és próbáltam élvezni a napot.

Bár nem kóstoltam meg a híres balatoni lángost, mégis emlékezetes élmény maradt, anélkül, hogy egy vagyonba került volna. Talán legközelebb, amikor újra ellátogatok ide, előre felkészülök az árakra, hogy ne érjen ilyen kellemetlen meglepetés.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés