Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1-2 óra és ideér! Óriási havazás várható ! Fagyos Húsvét: ítéletidő közeleg, már csak óráink vannak hátra és jön a havazás
Mindenegyben Blog - 2023. április 07. (péntek), 08:19

1-2 óra és ideér! Óriási havazás várható ! Fagyos Húsvét: ítéletidő közeleg, már csak óráink vannak hátra és jön a havazás (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 ápr 07

1-2 óra és ideér! Óriási havazás várható ! Fagyos Húsvét: ítéletidő közeleg, már csak óráink vannak hátra és jön a havazás

Szöveges figyelmeztető előrejelzés

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2023.04.07. péntek éjfélig

Az északkeleti országrészben, kiemelten Szabolcs-Szatmár-Bereg megye térségében (illetve Hajdú-Bihar megye északkeleti felén, valamint Borsod keleti, északkeleti részén) délelőttig további havazás várható, mely fokozatosan veszít majd intenzitásából. Az említett térségekben még legfeljebb néhány cm friss hó hullhat délelőttig. Így a Nyírségben, illetve Hajdú északkeleti részén síkvidéken is összességében (a csütörtökön lehullott mennyiséggel együtt) 10-15 cm-es, a Zempléni-hegységben akár ezt meghaladó vastagságú hótakaró is összegyűlhet. A Bükk és a Mátra térségében is időszakos havazásra lehet számítani délelőttig, arrafelé síkvidéken legfeljebb vékony, lepel - 1, 2 cm-es, a magasabban fekvő helyeken ettől több, összességében 3-7 cm-es hóréteg alakulhat ki. Napközben fokozatosan gyengül, illetve esőbe, havas esőbe vált a csapadék északkeleten is, ezt követően az éjszaka kialakult hótakaró erőteljesebben olvadni fog.

Hirdetés
[ ]

2023.04.07. 05:48 Országos Meteorológiai Szolgálat

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye Jel Fok Esemény Leírás Havazás 12 óra alatt 5 cm-t meghaladó friss hó hullhat.
A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés