Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 perce érkezett a hír Katalin hercegnéről
Mindenegyben Blog - 2024. március 10. (vasárnap), 06:57

1 perce érkezett a hír Katalin hercegnéről (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 már 10

A walesi hercegné januárban került kórházba egy hasi műtét miatt, és 10-14 napot töltött a klinikán a beavatkozás után, állapota azóta fokozatosan jobbra fordult. Már hazatérhetett, de a gyógyulási időszak miatt egyelőre nem vehet részt nyilvános rendezvényeken.

A hercegné egészségével kapcsolatban számos alaptalan spekuláció jelent meg a közösségi médiában, egyesek még a rákbetegség téves állítását is terjesztették. A brit királyi család visszafogott közleménye, mely szerint a hercegné hasi műtéten esett át, nem nyugtatta meg a nyilvánosságot, sokak szerint több információra lett volna szükség.

E közben a hercegné nagybátyja, Gary Goldsmith egy valóságshow keretében beszélt Katalin állapotáról, ami különösen megviselte a hercegnét, aki árulásnak érezte nagybátyja cselekedetét.

A családtagok és közeli ismerősök eddig nagy gondot fordítottak arra, hogy ne osztassanak meg részleteket Katalin egészségi állapotáról, Goldsmith azonban nem tartotta ezt a szabályt. Bár valószínűleg jó szándékkal cselekedett, Jennie Bond királyi szakértő szerint ez a lépés túl messzire ment, és sértést okozott a királyi családnak - jelentette a Mirror.

Vad teóriák

Az elmúlt hetekben a legvadabb teóriák és találgatások láttak napvilágot, miután kiderült, hogy Katalin walesi hercegné január 16-án előre tervezett hasi műtéten esett át. A találgatásokat csak felerősítette, amikor Vilmos herceg egy héttel ezelőtt váratlanul, személyes okokra hivatkozva lemondta részvételét II. Konstantin egykori görög király megemlékezésén.

A Fókusz utánajárt, mi igaz a pletykákból, és valóban Katalin szerepel-e azon a fotón, ami nemrég bejárta a netet.

Mesterséges kómába helyezték Katalin hercegnét-

Egy közeli forrás szerint Katalin hercegnét mesterséges kómába helyezték

Az eredeti bejelentéskor a Kensington-palota csak annyit közölt, hogy Katalin hercegné hasi műtéten esett át, további részleteket nem kívántak megosztani.

Ezzel egyidőben azonban elkezdődtek a találgatások. Jelenleg egy spanyol riporter állítása szerint egy palotához közeli forrásból származó információja alapján Katalin hercegné egészségi állapota jóval aggasztóbb lehet, mint azt először gondolták.

Az illető szerint a hercegnét a műtétet követően fellépő szövődmények miatt szükséges volt mesterséges kómába helyezni. Ezt Concha Calleja, egy spanyol televíziós show, a Fiesta riportere osztotta meg: „Az orvosok döntése alapján mesterséges kómába helyezték. Lélegeztetőgépre kellett tenni. Az életét kellett megmenteni” – jelentette ki Calleja.

Bár a palota cáfolja ezeket az állításokat, a riporter ragaszkodik forrása által közölt információk hitelességéhez.

Mesterséges kómába helyezték Katalin hercegnét-

Hirdetés

Másik informátor szerint meghalt Katalin hercegné

Katalin hercegné haláláról szóló hír villámgyorsan elterjedt.

Valóban elhunyt Katalin hercegné? Egyre több zavaros teória kerül nyilvánosságra. Annak ellenére, hogy állítják, minden rendben van vele, Katalin hercegné eltűnésével kapcsolatban sokan a legszomorúbb forgatókönyvet feltételezik, amit aztán nyilvánosan is terjesztenek…

  • Katalin Hercegné Kórházi Kezelése és Közlemények

    • A Kensington-palota 2023. január 17-én adott ki egy közleményt, amelyben bejelentették, hogy Katalin hercegnét az előző nap sürgősségi alapon szállították kórházba egy tervezett hasi műtét miatt. A palota hivatalos közleményében azt is kiemelték, hogy a hercegné minden hivatalos megjelenését húsvétig felfüggeszti. Továbbá tájékoztattak arról is, hogy a műtét sikeresen zajlott le, azonban Katalin hercegnét még legalább két hétig a kórházban kell maradnia lábadozás céljából.
    • A brit királyi család tagjainak egészségügyi állapota mindig is kiemelt figyelmet kapott a nyilvánosság részéről, de Katalin hercegné esete különösen nagy érdeklődést váltott ki. Utoljára 2022. december 25-én látták nyilvánosan a gyerekeivel, ami óta eltűnésével kapcsolatban számos spekuláció látott napvilágot. A palota azonban csak szűkszavúan kommunikál az ügyben, ami további találgatásokra adott teret.
  • Összeesküvés-elméletek és a Hercegné Állapota

    • Az internetezők gyorsan összeesküvés-elméleteket kezdtek szőni Katalin hercegné hosszabb távú nyilvánosság előli eltűnésével kapcsolatban. Többek között felmerült, hogy a hercegné komolyabb egészségügyi problémákkal küzd, mint ahogy azt a palota közölte. Spanyol újságírók, mint Concha Calleja, még azt is sugallták, hogy Katalin kómába esett, amit a királyi család hivatalosan is cáfolt, minősíthetetlen pletykálkodásnak nevezve az állításokat.
A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon

Nézd meg a cikkhez tartozó galériát is:

Lapozási lehetőség a képek alatt, illetve a képre történő egérkattintással és balra-jobbra húzással lehetséges.

Hirdetés
Hirdetés