Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 perce érkezett! BALJÓS figyelmeztetést küldött a magyar embereknek Orbán Viktor! AMI MOST JÖN olyan még nem volt, FÉLELMETES ami ránk vár..! ERRŐL minden Magyar embernek tudnia kell!!
Mindenegyben Blog - 2022. június 27. (hétfő), 19:01

1 perce érkezett! BALJÓS figyelmeztetést küldött a magyar embereknek Orbán Viktor! AMI MOST JÖN olyan még nem volt, FÉLELMETES ami ránk vár..! ERRŐL minden Magyar embernek tudnia kell!! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 jún 27

2 perce érkezett! BALJÓS figyelmeztetést küldött a magyar embereknek Orbán Viktor! AMI MOST JÖN olyan még nem volt, FÉLELMETES ami ránk vár..! ERRŐL minden Magyar embernek tudnia kell!! 

Az előttünk álló évtized a járványok és a tömeges migráció korszaka lesz. Fel kell készíteni a tagállamokat és a NATO-t is arra, hogy ezekre a kihívásokra választ tudjon adni - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben, a NATO-tagországok egynapos csúcstalálkozójára érkezve hétfőn.

Hirdetés
[ ]

Orbán Viktor hangsúlyozta, hogy az, hogy a tanácskozás fordulóponttá válik-e, csak a csúcstalálkozó végén dől el, de a szövetségesek kísérletet tesznek erre egy új, 2030-ig szóló stratégiai terv elfogadása révén.Ennek tartalmával Magyarország egyetért- szögezte le.

ORBÁN VIKTOR ELMONDTA, HOGY A STRATÉGIA FŐ PONTJA A NEMZETI ELLENÁLLÓ KÉPESSÉGEK MEGERŐSÍTÉSE.

E tekintetben Magyarország aktív, legyen szó a világjárvány elleni küzdelemről, vagy a migrációval szembeni fellépésről.Nekünk van mit mondanunk, és tudunk mit beletenni a közösbe- emelte ki a kormányfő.

Azzal a 2024-ig megvalósítani kívánt vállalással összefüggésben, amely szerint a NATO-tagországok bruttó hazai termékük (GDP) két százalékát a védelmi kiadásokra fordítják, kérdésre válaszolva kiemelte:akkor állunk jól, ha teljesítjük a vállalásainkat.

Orbán Viktor miniszterelnök (balra, hátul) és Antonio Costa portugál miniszterelnök (jobbra, hátul) a NATO-tagországok állam-, illetve kormányfőinek találkozóján Brüsszelben 2021. június 14-én. Elöl, középen Joe Biden amerikai elnökFORRÁS: MTI/MINISZTERELNÖKI SAJTÓIRODA/MINISZTERELNÖKI SAJTÓIRODA/FISCHER ZOLTÁN

Szavai szerint jobb lenne, ha Magyarország már most képes lenne arra, hogy a nemzeti össztermékének két százalékát minden évben saját biztonságára költse el. Tájékoztatása szerint Magyarország 2022-2023-ra fogja elérni ezt, de emlékeztetett:VANNAK OLYAN NATO-TAGÁLLAMOK, AMELYEK ROSSZABBUL ÁLLNAK E TEKINTETBEN.Azzal a vállalással kapcsolatban, amely szerint a tagállamok a védelmi kiadásokra fordított összegen belül 20 százalékot fejlesztésre fordítanak,ORBÁN VIKTOR KIEMELTE, HOGY MAGYARORSZÁG EZT MÁR MOST ELÉRI.

Magyarország az egyik vállalását már most teljesítette, a másikat 2023-2024-re teljesíteni fogja, ezzel az élbolyban lesz - emelte ki.

Mi egy olyan pontján élünk a világnak, ahol hadsereg nélkül nem lehet meglenni, hadsereg nélkül nincs biztonság- fogalmazott.

A magyar családok és a magyar nemzet számára a katonai kapacitás, a bevethető katonai erő mindig szükséges lesz. Ennek az építése jó ütemben halad - mondta.Húsz-harminc évig ezt elhanyagoltuk, de most úgy érzem, e tekintetben is visszatesszük Magyarországot a térképre- fogalmazott.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
NYUGDÍJASOK FIGYELEM ,Orbán Viktor most jelentette be! Ilyen még nem volt Magyarországon :Hatalmas pénzt kapnak a nyugdíjasok

NYUGDÍJASOK FIGYELEM ,Orbán Viktor most jelentette be! Ilyen még nem volt Magyarországon :Hatalmas pénzt kapnak a...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés