Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 PERCE ÉRKEZETT ÉRKEZETT!!!!: Gyurcsány Ferenc rendkívüli bejelentése!
Mindenegyben Blog - 2022. július 27. (szerda), 09:27

1 PERCE ÉRKEZETT ÉRKEZETT!!!!: Gyurcsány Ferenc rendkívüli bejelentése!

Hirdetés
Hirdetés
2022 júl 27

1 PERCE ÉRKEZETT ÉRKEZETT!!!!: Gyurcsány Ferenc rendkívüli bejelentése! 

Orbán Magyarország tragédiája. Belehalunk, ha így marad.
Páriák leszünk. Erkölcstelen nemzet.
Senkik a valakik földjén.
Tegnapi náci szövege kiír bennünket a becsületes népek világából.
Magyarok vagyunk. Szeretjük magyarságunkat, ez természetes közege életünknek.
De vérem nem különb más ember vérénél. Földem a Teremtő földje, ki szeret minden embert. Ember nem ura embernek. Ki ura és nem szolgája akar lenni népének, az nem vezetőnk, hanem ellenfelünk.

Aki vele tart, a semmibe megy.Mi készüljünk egy másik útra.


Orbán „tiszta náci szövege” miatt lemondott Hegedüs Zsuzsa miniszterelnöki megbízott
A HVG értesülései szerint a szociológus úgy értékelte a kormányfő beszédét, hogy az „a legvérmesebb fajgyűlölőknek” is tetszett volna.

A miniszterelnök Tusványoson elhangzott beszéde miatt benyújtotta lemondását kedden Hegedüs Zsuzsa miniszterelnöki megbízott – értesült a hvg.hu. A szociológus Orbán Viktornak írt levelében úgy értékelt, hogy a beszéd „a legvérmesebb fajgyűlölőknek” is tetszett volna, ezért 20 éves barátságuk ellenére meg kell szakítsa a kapcsolatukat,írja a mandiner.hu

Hegedüs Zsuzsa a hvg.hu-nak megerősítette a döntését és elküldte a lapnak az Orbán Viktorhoz írt és kedden reggel a miniszterelnöknek eljuttatott levelét. Ebben – a régi ismeretség okán a kormányfőt tegezve – azt írta:

Hirdetés
[ ]

„Őszintén sajnálom, hogy egy ilyen szégyenteljes állásfoglalás miatt kell megszakítanom azt a kapcsolatot, ami, bár az illiberális fordulatod óta egyre nehezebben volt kezelhető számomra, még rövidtávon fenntarthatónak látszott.

Egy ilyen, az összes alapértékemmel ellentétes beszéd elhangzása után azonban nem maradt más választásom:

annak ellenére, hogy az eredeti felkérésedben szereplő, teljes szabadságomat soha semmiben nem korlátoztad, most nyilvánosan kell szakítanom veled a Tusnádfürdőn elhangzottak miatt” – hangoztatta Hegedüs.

A miniszterelnöki megbízott levelében úgy fogalmazott: „Amiben viszont mindeddig biztos voltam, ezért álltam ki rendszeresen melletted, amikor ilyen vádakkal illettek (…), hogy az antiszemitizmus olyan távol áll tőled, mint Makó Jeruzsálemtől. Amúgy ezt a véleményemet máig fenntartom, annak ellenére, hogy már a parlamenti határozat, ami utána Tusványoson egy nyíltan fajgyűlölő beszéddé fajult, ami akár Goebbels-nek is tetszett volna, túlment a vállalhatóság határán.”

Hozzátette:

Nem tudom, hogy’ nem vetted észre, hogy a korábbi migráns- és Európa-ellenességből egy Goebbels-hez méltó, tiszta náci szöveget adsz elő,
Hirdetés

amikor, szokásod szerint átolvastad a beszédet. De ettől, a tény súlyossága miatt, még közel 20 éves barátságunk okán sem tudok ezúttal eltekinteni”.

Miért is felelt korábban Hegedüs?

Megbízatása 2022. május 16-tól volt érvényes. Feladata: a társadalmi felzárkóztatást, a társadalmi konfliktusok kezelését és megoldását szolgáló jelen- és jövőbeli stratégiák kidolgozásával kapcsolatos kérdéskörökben szaktanácsadás nyújtása.

Korábban írtunk róla, hogy Németh Zsolt szerint Európa-párti beszédet hallhattunk Tusványoson Orbán Viktortól. A politikus úgy véli, tabudöntögető megállapítások hangzottak el , mert újratervezésre van szüksége Európának.

Tusványoson jártunk

Az orosz-ukrán konfliktusról és a jobboldali közösségépítésről is kérdeztük a résztvevőket a 31. Tusványoson:

Nyitókép: YouTube

Kapcsolódó cikkünk
Gyurcsány Ferenc máris meghátrált Magyar Pétertől

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés