Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 PERCE ÉRKEZETT ÉRKEZETT!!!!: Tóth Gabi rendkívüli bejelentése!
Mindenegyben Blog - 2022. augusztus 27. (szombat), 09:37

1 PERCE ÉRKEZETT ÉRKEZETT!!!!: Tóth Gabi rendkívüli bejelentése!

Hirdetés
Hirdetés
2022 aug 27

Az énekesnő a Tények Plusznak adott egy interjút, amiben beszélt az őt ért támadásokról – írja a 24.hu.

Tóth Gabi pár napja jelentette be egy Instagram-posztban, hogy visszavonul a közösségi médiából, mert számára „az igazi értékek, nem a virtuális térben, hanem a hétköznapi valóságban vannak”.

Az énekesnő elmondta, hogy szerinte ugyanazok a motívumok jelennek meg az interjúiban, hogy őt bántják a hite miatt.

„Én nem rejtettem véka alá a hitemet. Ez nem egy annyira titkos dolog volt, hogy én a nagy vadóc lány hirtelen előálltam, mint a nagy szent Szűz Mária, tehát nagyjából erre butítottak le, ilyen házmester hergelést csináltak a karakteremből, miközben én évek óta beszéltem a hitemről” – fogalmazott Tóth Gabi.

Majd az énekesnő könnyeivel küszködve vallotta be, hogy 85 halálos fenyegetést kapott, ezeket rendszerint reggel 7 és este 11 között szokta kapni.

Korábban Fluor kétszer is nagyon beleszállt az énekesnőbe, amire ugyancsak kitért az interjú.

„Az, aki köpönyegforgatónak tart, az iskolai végzettségemmel aláz, gúnyol a közösségi oldalain, számomra hiteltelen ember. Főleg, hogy azt hirdeti, fogadjuk el egymást” – mondta ezzel kapcsolatban.

Az énekesnő azt is elárulta, hogy a rajongói adnak erőt számára, főleg amikor „a fogyatékkal élő gyermekeiket elhozzák a koncertjeimre, mert azt érzik, azt mondják, Gabi, te majd átmosod ezt a kis lelket, majd talán erőre kap”.

„Mondhatnám úgy is, hogy nincs itt semmi látnivaló, pont olyan vagyok, mint minden más ember. Voltam egy kiskamasz, voltam egy kamasz, egy lázadó, rocker. Megéltem mindent, aztán elfáradtam, lenyugodtam, családanya lettem… és egyre fontosabbá váltak számomra azok az értékek, amiket otthonról hoztam. És akinek családja és gyermekei vannak, pláne nem kell ezt magyarázni, mert pontosan fogják érteni, miért mondom ezt” – vallotta be milyen is szerinte Tóth Gabi. 

Kapcsolódó cikkünk
VÉGE: Tóth Gabi távozik a nyilvánosságból, a TV2-ből is elviharzik

Ezzel egy korszak zárulhat le. Visszavonul? Jó ideig vagy akár soha nem látjuk többé…?

Ennyi volt Tóth Gabi...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés