Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 perce érkezett! :Halálos baleset ! Közel 8 km-es a torlódás, forgalmat megállították, nincs átjutás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 8 kilométeres.
Mindenegyben Blog - 2022. december 16. (péntek), 21:57

1 perce érkezett! :Halálos baleset ! Közel 8 km-es a torlódás, forgalmat megállították, nincs átjutás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 8 kilométeres.

Hirdetés
Hirdetés
2022 dec 16

Teljes szélességében lezárták az M6-ost Paksnál, az M1-es pedig 8 kilométeren torlódik

BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK
2022. december 16. 21:26

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Hirdetés
[ ]

Három személyautó karambolozott az M6-os autópályán, Paks térségében. A 111-es km-nél az autópálya Pécs felé vezető oldalát lezárták. Aki teheti, a 106-os Németkér és a 114-es Paks-dél csomópontok között Paks felé kerülhet.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint balesetről érkezett bejelentés  az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint három autó ütközött össze ismeretlen körülmények között. A balesetben egy fő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Az M6-os autópályán Paksnál történt hármas karambolnak halálos áldozata is van.Forrás: police.hu

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az autópálya érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. Az autópályáról a forgalmat a Paks Centrum csomópontban leterelik. Kerülni a 6-os főút felé lehet. A pályára visszatérni a Paks Dél csomópontban tudnak.

Közel egy időben történt egy másik hármas baleset is Paks és Pusztahencse között. Az ütközés következtében egy férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a gyors segítség ellenére a helyszínen életét vesztette.

A 31-es főúton, a 39-es km-nél, Mende és Sülysáp között két személyautó karambolozott. A helyszínelés idejére félpályás korlátozás van érvényben.Nógrád megyében fa kidőlések miatt lezárták a Rónabánya és Cered közötti utat a 6-os és a 14-es km között. Kerülni csak jelentős kerülővel, a Pétervárására-23-as főút-Mátraterenye útvonalon lehetséges.Az M3-as autópályán Vásárosnamény felé Mogyoród térségében, a 24-es km-nél lévő Jakabpusztai pihenőben a töltőállomást vasárnap 17.00 óráig lezárták, de az autósparkolót továbbra is használhatják.(Forrás: MKIF Zrt.)A 8-as főúton Veszprém elkerülő szakaszán, a Székesfehérvár felé vezető oldalon, a Balatonalmádi csomópontban, az eddig lezárt szakaszon már használható a lehajtó ág, de a felhajtó ágat szombatig még zárva tartják.Felhívjuk figyelmét, hogy a Tiszán több komp nem közlekedik. A Tisza felső szakaszán, a tiszadobi pontonhíd sem járható téli üzemszünet miatt, helyette komppal lehet átkelni a folyón. Az alsó szakaszon befejezték a csongrád-csépai pontonhíd szétszerelését, délután 15 órától már használható a komp.További információkért kérjük, látogasson el az Útinform weboldal kompokat tartalmazó térképére:  https://www.utinform.hu/hu/kompok A Híd Kárpátaljáért programhoz kapcsolódóan Magyarország Kormánya 5 segítségpontot jelölt ki az érintett önkormányzatokkal és karitatív szervezetekkel közösen. A segítő pontok a következő helyszíneken találhatóak: Záhony, Ady Endre út 79. Barabás, Árpád utca 28. – Petőfi Sándor Művelődési Ház Lónya, Árpád utca 113. – Művelődési Ház Beregsurány, II. Rákóczi Ferenc utca 1. – Kastélypark Tiszabecs, Rákóczi Ferenc utca 13. – II. Rákóczi Ferenc Körzeti Általános Iskola Részletek: https://www.utinform.huHatárokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: http://www.police.hu

Kapcsolódó cikkünk
1PERCE ÉRKEZETT: Halálos baleset ! Rohantak a mentők: Közel 6 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 6kilométeres!

Ketten meghaltak a csütörtök este 10 óra körül a ferihegyi gyorsforgalmi úton történt balesetben. A frontális...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés