Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 PERCE ÉRKEZETT!Halálos hajóbaleset történt Mohácsnál: nem tudták megmenteni a vízbe esett embert
Mindenegyben Blog - 2024. január 17. (szerda), 10:34

1 PERCE ÉRKEZETT!Halálos hajóbaleset történt Mohácsnál: nem tudták megmenteni a vízbe esett embert

Hirdetés
Hirdetés
2024 jan 17

A Budapesti Rendőr-főkapitányság vízi közlekedés veszélyeztetése miatt indított büntetőeljárást egy tragikus eset kapcsán.

Így történt:

Hirdetés
[ ]

A pecsiujsag.hu információi szerint hétfő éjjel egy holland felségjelzésű hajó éppen kikötés előtt állt Mohácsnál, amikor az egyik személyzeti tag a Dunába esett. 2024.január 15-én hétfőn este egy szörnyű tragédia rázta meg a Duna partját Mohácsnál. Egy holland felségjelzésű hajó kikötésre készült, amikor a személyzet egyik tagja a folyóba esett. A baleset körülményei egyelőre tisztázatlanok, de a sajtóban megjelent információk szerint a hajó személyzete és a parton tartózkodók hiába próbáltak segíteni, a férfi a vízbe esve életét vesztette.

A hírek szerint a szerencsétlenül járt külföldi férfit nem sikerült időben kimenteni, mivel a hajó és a part közé szorult. A helyszínen végzett elsősegélynyújtás ellenére a férfi meghalt.

Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit:

Az eset kapcsán a Budapesti Rendőr-főkapitányság azonnal eljárást indított, és vízi közlekedés veszélyeztetésének gyanújával nyomozást kezdeményeztek ismeretlen tettes ellen. A rendőrség jelenleg is vizsgálja a baleset körülményeit, és próbálja tisztázni, hogy pontosan mi vezetett a tragikus eseményhez.

Ez a baleset ismét felhívja a figyelmet a vízi közlekedés biztonságának fontosságára, különösen az ilyen forgalmas folyószakaszokon, mint a Duna Mohácsnál. A hatóságok fokozott figyelmet kérnek minden hajózással kapcsolatos tevékenységre, hogy a jövőben elkerülhetők legyenek az ilyen típusú tragédiák.címlapfotó:illusztráció!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés