Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 perce érkezett!Kiadós havazás érkezik, az ország ezen része hamarosan fehérbe borul! EZEKBEN AZ ORSZÁGRÉSZEKBEN LESZ HÓESÉS :
Mindenegyben Blog - 2023. február 24. (péntek), 18:20

1 perce érkezett!Kiadós havazás érkezik, az ország ezen része hamarosan fehérbe borul! EZEKBEN AZ ORSZÁGRÉSZEKBEN LESZ HÓESÉS :

Hirdetés
Hirdetés
2023 feb 24

Élvezzük ki a kora tavaszias időt, holnap esővel, széllel érkezik meg a lehűlést hozó hidegfront.

Hidegbetörés jön a meteorológiai tél utolsó hétvégéjén, így egyelőre elbúcsuzhatunk a tavaszias időjárástól. A Kárpát-medence ma még a front előoldalán folglal helyet, és délnyugat felől még enyhe levegő áramlik fölénk, szombat hajnalban azonban megérkezik északnyugatra a lehűlést hozó markáns hidegfront.

A front napközben sokfelé okoz esőt, záporokat, az északi hegycsúcsokon havas eső, havazás, míg a déli tájakon zivatarok is kialakulhatnak. Szintén délen kell készülni nagyobb mennyiségű csapadékra: szombat éjfélig helyenként 15-20 milliméter is lehullhat. A nyugati-északnyugati szél is megerősödik, a Dunántúl északi felén és a főváros térségében viharos lökésekre is lehet számítani.

A hidegfront szombaton gyorsan átrobog felettünk, de mögötte nagy mennyiségű hideg levegő zúdul be észak felől. Ennek hatására vasárnapra jelentősen visszaesik a hőmérséklet:

Hirdetés

napközben nemhogy a 10, de sokfelé az 5 fokot sem fogjuk elérni.

Vasárnap főként délen kell még csapadékra készülni, de ekkora már a magasban érkező fagyos levegő hatására több helyen havas eső, havazás, hózáporok alakulhatnak ki a kissé szeles, többnyire felhős időjárás mellett.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés