Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 perce érkezett!Közel 400.000 forintot is kaphatnak a nyugdíjasok. Mutatjuk mikor!
Mindenegyben Blog - 2024. január 24. (szerda), 09:36

1 perce érkezett!Közel 400.000 forintot is kaphatnak a nyugdíjasok. Mutatjuk mikor!

Hirdetés
Hirdetés
2024 jan 24

2024-ben a nyugdíjasaink számára kedvező időszak köszönt be, hiszen több pénzügyi juttatás is várható. A 13. havi nyugdíj mellett nyugdíjemelés és nyugdíjprémium is érkezik, összességében az idősebb korosztály tagjai átlagosan mintegy 400 ezer forintos plusz bevételekkel számolhatnak az év folyamán.

2024-ben a nyugdíjasok több százezer forintos extra jövedelemre számíthatnak. A februári kifizetések során az előző évhez képest emelt összegű plusznyugdíjat kapnak, és novemberben, amennyiben a gazdasági feltételek megfelelőek, még nyugdíjprémiumra is számíthatnak.

Hirdetés
[ ]

A kormányzat által bejelentett, az idei évre várt GDP-növekedési adatok befolyásolhatják a nyugdíjprémium mértékét. Az előrejelzések szerint a GDP növekedése eléri a 3,6 százalékot, ami alig haladja meg a 3,5 százalékos küszöbértéket, ami a nyugdíjprémium kifizetésének feltétele.

Idén a 13. havi nyugdíj és a nyugdíjemelés önmagában is jelentős anyagi segítséget jelent a nyugdíjasok számára. A kormányfő megerősítette, hogy a februárban esedékes plusznyugdíj idén is érkezik a nyugdíjasok számlájára. Emellett a nyugdíjak összege is emelkedik, ami éves szinten további 157 ezer forintos pluszt jelent a nyugdíjasoknak.

A tavalyi átlagnyugdíj 218 ezer forint volt, és idén további 6%-kal nő, ami februárban átlagosan 231 ezer forintos 13. havi nyugdíjat jelent a jogosultaknak.

Összességében, ha minden kedvezően alakul, akkor a nyugdíjprémium, az éves nyugdíjemelés és a 13. havi nyugdíj együttesen 372 ezer forintos plusz bevételt jelentenek. címlapkép:illusztráció!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés