Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 perce érkezett!Közel 400.000 forintot is kaphatnak a nyugdíjasok. Mutatjuk mikor!
Mindenegyben Blog - 2024. január 24. (szerda), 09:36

1 perce érkezett!Közel 400.000 forintot is kaphatnak a nyugdíjasok. Mutatjuk mikor!

Hirdetés
Hirdetés
2024 jan 24

2024-ben a nyugdíjasaink számára kedvező időszak köszönt be, hiszen több pénzügyi juttatás is várható. A 13. havi nyugdíj mellett nyugdíjemelés és nyugdíjprémium is érkezik, összességében az idősebb korosztály tagjai átlagosan mintegy 400 ezer forintos plusz bevételekkel számolhatnak az év folyamán.

2024-ben a nyugdíjasok több százezer forintos extra jövedelemre számíthatnak. A februári kifizetések során az előző évhez képest emelt összegű plusznyugdíjat kapnak, és novemberben, amennyiben a gazdasági feltételek megfelelőek, még nyugdíjprémiumra is számíthatnak.

Hirdetés
[ ]

A kormányzat által bejelentett, az idei évre várt GDP-növekedési adatok befolyásolhatják a nyugdíjprémium mértékét. Az előrejelzések szerint a GDP növekedése eléri a 3,6 százalékot, ami alig haladja meg a 3,5 százalékos küszöbértéket, ami a nyugdíjprémium kifizetésének feltétele.

Idén a 13. havi nyugdíj és a nyugdíjemelés önmagában is jelentős anyagi segítséget jelent a nyugdíjasok számára. A kormányfő megerősítette, hogy a februárban esedékes plusznyugdíj idén is érkezik a nyugdíjasok számlájára. Emellett a nyugdíjak összege is emelkedik, ami éves szinten további 157 ezer forintos pluszt jelent a nyugdíjasoknak.

A tavalyi átlagnyugdíj 218 ezer forint volt, és idén további 6%-kal nő, ami februárban átlagosan 231 ezer forintos 13. havi nyugdíjat jelent a jogosultaknak.

Összességében, ha minden kedvezően alakul, akkor a nyugdíjprémium, az éves nyugdíjemelés és a 13. havi nyugdíj együttesen 372 ezer forintos plusz bevételt jelentenek. címlapkép:illusztráció!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés