x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 perce érkezett! Nincs vége, újabb embert ölt meg egy cápa Egyiptom népszerű üdülőhelyén
Mindenegyben Blog - 2022. július 04. (hétfő), 09:11

1 perce érkezett! Nincs vége, újabb embert ölt meg egy cápa Egyiptom népszerű üdülőhelyén

Hirdetés
Hirdetés
2022 júl 04

Egy második halálos támadás is történt ugyanazon a napon az egyiptomi tengerparton, amikor a 68 éves osztrák nő életét veszítette.

Újabb halálos cápatámadás történt Egyiptom Vörös-tengeri partvidékén – közölte vasárnap az egyiptomi környezetvédelmi tárca.

Hirdetés
[

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

]

Az egyiptomi hatóságok már szombaton lezárták az ország vörös-tengeri partvidékének egy szakaszát egy nappal azután, hogy cápa oltotta ki egy osztrák nő életét szintén Hurghada közelében, Szahl Hasis településnél. A tragikus esetről sokkoló videófelvétel is készült.

A legfrissebb értesülések szerint a második cápatámadás is pénteken történt, az áldozat állampolgárságát azonban nem tették közzé. Azt sem tudni, hogy ugyanannak a tengeri ragadozónak a számlájára írható-e mindkét támadás.

A helyi média szerint makócápára (fenti képünkön) gyanakodnak, ami akár négy méteresre is megnőhet. Egy makócápa 590 kilogramm súlyt is elérhet és óránként 70 kilométeres sebességgel képes úszni.

A környezetvédelmi minisztérium vizsgálatot indított az incidensek ügyében. A helyi sajtó szerint az érintett partszakaszokon betiltottak mindenféle tengeri tevékenységet, ideértve a halászatot is.

A cápatámadások az utóbbi években viszonylag ritkák voltak Egyiptom vörös-tengeri partvidékén. 2020-ban egy fiatal ukrán fiú a karját, egy egyiptomi idegenvezető pedig a lábát vesztette el egy cápatámadásban. 2010-ben cápatámadás ölt meg egy európai turistát, és további cápatámadásokban sérült meg több turista a Hurghadával szemben fekvő Sarm es-Sejknél. Egyiptom vörös-tengeri üdülőhelyei, köztük Hurghada és Sarm es-Sejk népszerűek az európai turisták körében.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés