Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 PERCE ÉRKEZETT: Ő az a gazdag ficsúr aki 200-al küldte halálba a terhes színésznőt - mert versenyezni támadt kedve!
Mindenegyben Blog - 2024. január 14. (vasárnap), 17:17

1 PERCE ÉRKEZETT: Ő az a gazdag ficsúr aki 200-al küldte halálba a terhes színésznőt - mert versenyezni támadt kedve! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 jan 14

Az elkövető egy Adil Iqbal nevű sofőr volt, aki vezetés közben éppen szelfivideót készített arról, hogy 198 km/órával száguldozik. A 22 éves sofőr több járművet is megelőzött, majd elvesztette az irányítást autója felett, nekicsapódott a szalagkorlátnak és végül becslések szerint 148 km/órával összeütközött Jules-Hough álló kocsijával.

Hirdetés
[ ]

A 38 éves nő 17 hetes terhes volt, a magzat pedig olyan súlyos agyi sérüléseket szenvedett, hogy a baleset helyszínén életét vesztette. Az anyuka két nappal később a kórházban szintén belehalt sérüléseibe.

Az egykori Hollyoaks-színésznő kilencéves fiát és négyéves unokaöccsét súlyos agysérülésekkel szállították kórházba, állapotuk bizonytalan, mindketten kómában vannak. A kétéves fia könnyebb sérüléseket szenvedett. A száguldozó sofőr elismerte tettét, a bíróság 12 év börtönbüntetésre ítélte.

Nyitókép: Pixabay

Hirdetés
Megosztás a Facebookon

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Mindenegyben Blog

Kedveld Te is!

Hirdetés