Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 perce érkezett! Putyin halálos betegséget kapott el
Mindenegyben Blog - 2022. november 04. (péntek), 09:38

1 perce érkezett! Putyin halálos betegséget kapott el

Hirdetés
Hirdetés
2022 nov 04

Parkinson-kór és hasnyálmirigyrák van terítéken.

A The Sun arról írj, hogy egyes kiszivárgott dokumentumok alapján az orosz elnök ebben a két betegsében seznved, amit egy forrás szerint „minden lehetséges módon tagadank és eltitkolnak.”

A lap azt is tudni véli, hogy Putyint egy egész csapat orvos követi és kíséri figyelemmel egészségi állapotát.

Ez még azonban nem minden: arról is írnak, hogy nemrég intravénás kezelés nyomait vélték felfedezni az orosz elnök kézfején, ami szerintük a rákos betegség kezelésének következménye lehet.

Hirdetés
[ ]

A portál egy informátorra hivatkozva azt közölte: „Putyint rendszeresen teletömik mindenféle nehéz szteroiddal és innovatív fájdalomcsillapító injekciókkal, hogy megállítsák a hasnyálmirigyrák terjedését, amellyel nemrég diagnosztizálták” – írta meg a Mandiner.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Putyin nemcsak megbukott, halálos beteg, vagy egyenesen halott, de forradalom is készül ellene, a nyáron pedig arra derült fény, hogy Putyin nemcsak megbukott és súlyos beteg, valamint megmérgezte saját magát, de úgy is néz ki, mint egy hörcsög egy új könyv szerint, amit John Sweeney brit oknyomozó újságíró írt.

Vlagyimir Putyin orosz háborús lázadó nagyon súlyos rákbeteg, és ragaszkodik a hatalomhoz, amikor el kellene búcsúznia gyermekeitől – mondta egy volt Kreml elemző.

Az októberben 70. életévét betöltött orosz elnököt következetesen védik attól, hogy nyilvános beszédet tartsanak a fúvószokon – jegyezte meg Valerij Szolovej professzor, elemző.

p:nth-of-type(2)","sizes":[[8,8]],"hideOnSensitiveArticle":true,"relativePos":"after","additionalClass":"in-article","name":"div-gpt-ad-vip-slot","type":"VIP","bidders":{"ozone":"1420432324"}}" data-gpt-placeholder="" data-response-start="1088" data-type="gpt" style="background: #ffffff; border: 0px; font-size: 16px; margin: 0px; outline: 0px; padding: 0px; vertical-align: baseline; align-items: center; display: block; justify-content: center; overflow: hidden; z-index: 1; clear: both; height: 8px; color: #141414; font-family: 'Open Sans', sans-serif; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; text-decoration-thickness: initial; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; max-height: 8px;">

Állítása szerint Putyin, aki hónapok óta az egészségi állapotával kapcsolatos pletykák középpontjában áll , célzott rákterápiát kap, és védve van a nyilvánosság előtt, csak szigorú ellenőrzés mellett mond beszédet, vagy törékenységének leplezésére használt kettős beszédet.

"Több diagnózisa van. Ez egy nagyon nehéz onkológia. Célterápiát kap, de ez nem tarthat a végtelenségig. Parkinson-kórja van, ami bizonyos viselkedési jellemzőket érint.

Hirdetés

"Pszichés problémái is vannak, de nem a mindennapi értelemben, hanem szigorúan orvosilag. Ezeket súlyosbítja a kábítószer hatása" - mondta a szakértő az Unian ukrán hírügynökségnek adott interjújában.

p:nth-of-type(6)","type":"performPlaceholder","relativePos":"after"}" data-placeholder-placeholder="" data-response-start="1088.4000000022352" data-type="placeholder" style="background: #ffffff; border: 0px; font-size: 16px; margin: 0px; outline: 0px; padding: 0px; vertical-align: baseline; color: #141414; font-family: 'Open Sans', sans-serif; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; text-decoration-thickness: initial; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial;">

Az elemző – egykori ukrán SSR-ben született politológus, történész, a Moszkva Állam Public Relations Osztályának volt vezetője – úgy véli, Putyin napjainak vége felé jár, és jobban járna, ha gyermekeivel és unokáival töltené az idejét. amíg még van ideje hátra.

"De nem, ezt az utat a végéig és a végéig akarja elmenni, ahogy gondolja, diadallal. Nem fog diadallal végződni, de legalább el akarja kerülni a szégyent" - dühöngött legutóbb friss kommentekben a történész. hét.

Valerij Szolovej elemző többször is osztotta azt a véleményét, hogy Vlagyimir Putyin haldoklik

A több mint 20 éve tartó orosz elnökről azt mondják, hogy Parkinson-kór és hasnyálmirigyrák jelei vannak, amit a Kreml többször is tagadott, annak ellenére, hogy látszólagos mozgási problémái és remegő kezei egy székbe zárták, lábaira takaróval. az év eleji katonai parádén.

Az amerikai hírszerzés áprilisi pletykái szerint az elnöknek rejtett egészségügyi panaszai vannak, és szteroid injekciókat kaphat az esetleges „előrehaladott” pajzsmirigyrák miatt.

Idén májusban Kyrylo Budanov, az ukrán védelmi minisztérium hírszerzési főigazgatóságának vezetője azt mondta, hogy az Orosz Föderáció elnöke súlyosan rákos beteg.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés