Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 PERCE ÉRKEZETT:Hatalmas baleset ! Közel 7 km-es a torlódás, forgalmat megállították, nincs átjutás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 7 kilométeres.
Mindenegyben Blog - 2022. november 05. (szombat), 14:02

1 PERCE ÉRKEZETT:Hatalmas baleset ! Közel 7 km-es a torlódás, forgalmat megállították, nincs átjutás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 7 kilométeres. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 nov 05
BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK
2022. november 05. 13:03

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M0-s autóút, északi szektorán, Budakalász térségébe, a 11-es főút felé  a 76-os km-nél egy műszaki hibás jármű foglalja el a belső sávot.

Hirdetés
[ ]

Az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon a Tatabánya-Centrum csomópontban még a kora reggeli órákban egy kamion felborult. A jármű műszaki mentése folyamatban van, ezért a pálya forgalmát a 61-es km-nél a csomóponton keresztül terelik el. A baleset mögött 3 km-es a torlódás.  Aki teheti az Tatabánya Óvárosnál térjen le a pályáról az 1-es főútra és visszatérni a pályára 67-es jelű Tata csomópontnál lehet, viszont itt is 2 km-es torlódás alakult ki.

Az M3-as autópályán, a Nyíregyháza felé vezető oldalon, a Bagi völgyhídon a dilatációs szerkezetet javítják. A 34-es km-nél a külső sávon halad a forgalom, emiatt lassulnak a járművek.

Hirdetés

4-es  főúton, Szolnok közelében két személyautó ütközött össze. A 96-os km-nél félpályán váltakozva halad a forgalom.A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán Csanádpalota határállomás előtt az erős tranzitforgalom miatt 9 km-es a kilépő kamionsor. 

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés