Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 perce jelentették be : 6 ezer forint extra pénzt kapnak a nyugdíjasok, amire senki nem számított! A tisztelet és a megbecsülés” jeléül itt adják oda pénzt :
Mindenegyben Blog - 2019. szeptember 21. (szombat), 19:13

1 perce jelentették be : 6 ezer forint extra pénzt kapnak a nyugdíjasok, amire senki nem számított! A tisztelet és a megbecsülés” jeléül itt adják oda pénzt :

Hirdetés
Hirdetés
2019 szept 21
Hirdetés
[ ]

Hatezer forintot kap sok nyugdíjas – “a tisztelet és a megbecsülés” jeléülÉppen októberre időzítették azt az új programot, amelyben évente egyszer hatezer forintot kap minden Ferencvárosban élő 65 éven felüli lakos, „a tisztelet és a megbecsülés” jeléül – írja a Népszava.-írja a https://www.napi.hu

A 65+ nevezetű programot már reklámozzák is Ferencváros-szerte, Bácskai János, fideszes polgármester aláírásával.

A kezdeményezés szerint az idősek világnapja október 1-jére esik, ezért 2019-től kezdve minden évben egyszer nettó hatezer forintot kap minden 65 éven felüli ferencvárosi lakos, „a tisztelet és a megbecsülés” jeléül. Az időseknek nincs más dolguk, csak regisztrálniuk kell a ferencvárosi önkormányzatnál.-írja a https://nepszava.hu/

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés