Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 perce jelentették be !Ekkor lehet VÉGE A koronavírus járványnak >>> CSAK EKKOR TÉR VISSZA AZ ÉLET A normál kerékvágásba :
Mindenegyben Blog - 2020. december 27. (vasárnap), 21:10

1 perce jelentették be !Ekkor lehet VÉGE A koronavírus járványnak >>> CSAK EKKOR TÉR VISSZA AZ ÉLET A normál kerékvágásba : (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 dec 27

Ekkor lehet VÉGE A koronavírus járványnak >>> CSAK EKKOR TÉR VISSZA AZ ÉLET A normál kerékvágásba :

A vírus még legalább öt évig velünk lesz.

A járvány akkor ér véget, amikor kialakul a hatvan százalékos nyájimmunitás, jelentette ki dr. Branimir Nestorović tüdőgyógyász szakorvos és hozzátette, ehhez már nagyon közel járunk,írja a lap.

Hirdetés
[ ]

Nestorović a Telegrafnak adott interjújában arról beszélt, hogy felesleges mindenkit tesztelni, hiszen az Egészségügyi Világszervezet (WHO) honlapján ma is ugyanazok a kritériumok, mint a járvány kezdetén voltak, vagyis azokat kell tesztelni, akiknek 38 fokos, vagy annál magasabb lázuk van, és nehezen lélegeznek.

– A tesztelésről szóló teljes történet meglehetősen furcsa. Sehol ilyet nem ír. Egyetlen könyvben, vagy ajánlásban sem – mondta az orvos és aláhúzta:

Amikor elkezdődik egy járvány, akkor kutathatjuk a kontakt-személyeket, hogy megfékezzük a vírus terjedését. De amikor már nagy számban betegszenek meg emberek, akkor ennek semmi értelme

– mutatott rá Nestorović, ugyanakkor hozzátette, hogy például a veszélyeztetett csoportokat, mint például az idősotthonok lakóit el lehet szigetelni.

– Már nyolc hónapja tombol a járvány. Megnézhetjük azokat az országokat, amelyek bezárkóztak és azokat, amelyek nem, vagy azokat, akik tömegesen teszteltek és azokat, ahol ezt nem tették. Nincs jelentős különbség – szögezte le a tüdőgyógyász.

Branimir Nestorović arra is rámutatott, hogy

a koronavírus halálozási aránya megegyezik a szezonális influenzáéval,

a kutatások szerint annak az esélye, hogy egy gyermek koronavírus miatt hal meg, ugyanakkora, mintha villámcsapás miatt vesztené életét. A szakorvos véleménye szerint egyébként a vírus még legalább öt évig velünk lesz,írja a lap.

Hirdetés

Egész Európában, a szomszédos országokban és Magyarországon is exponenciálisan nő a fertőzöttek száma, egyre többen igényelnek kórházi ellátást. A járványt megállítani nem lehet, a cél a járvány lassítása. Miután a parlament kedden megszavazta a rendkívüli jogrend meghosszabbítását, a kormány kihirdette az újabb védelmi intézkedéseket. Ezek célja, hogy csökkentsük a koronavírus megbetegedések számát és a kórházakra nehezedő terhet.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés