Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 perce jelentették be !Ekkor lehet VÉGE A koronavírus járványnak >>> CSAK EKKOR TÉR VISSZA AZ ÉLET A normál kerékvágásba :
Mindenegyben Blog - 2020. december 27. (vasárnap), 21:10

1 perce jelentették be !Ekkor lehet VÉGE A koronavírus járványnak >>> CSAK EKKOR TÉR VISSZA AZ ÉLET A normál kerékvágásba : (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 dec 27

Ekkor lehet VÉGE A koronavírus járványnak >>> CSAK EKKOR TÉR VISSZA AZ ÉLET A normál kerékvágásba :

A vírus még legalább öt évig velünk lesz.

A járvány akkor ér véget, amikor kialakul a hatvan százalékos nyájimmunitás, jelentette ki dr. Branimir Nestorović tüdőgyógyász szakorvos és hozzátette, ehhez már nagyon közel járunk,írja a lap.

Hirdetés
[ ]

Nestorović a Telegrafnak adott interjújában arról beszélt, hogy felesleges mindenkit tesztelni, hiszen az Egészségügyi Világszervezet (WHO) honlapján ma is ugyanazok a kritériumok, mint a járvány kezdetén voltak, vagyis azokat kell tesztelni, akiknek 38 fokos, vagy annál magasabb lázuk van, és nehezen lélegeznek.

– A tesztelésről szóló teljes történet meglehetősen furcsa. Sehol ilyet nem ír. Egyetlen könyvben, vagy ajánlásban sem – mondta az orvos és aláhúzta:

Amikor elkezdődik egy járvány, akkor kutathatjuk a kontakt-személyeket, hogy megfékezzük a vírus terjedését. De amikor már nagy számban betegszenek meg emberek, akkor ennek semmi értelme

– mutatott rá Nestorović, ugyanakkor hozzátette, hogy például a veszélyeztetett csoportokat, mint például az idősotthonok lakóit el lehet szigetelni.

– Már nyolc hónapja tombol a járvány. Megnézhetjük azokat az országokat, amelyek bezárkóztak és azokat, amelyek nem, vagy azokat, akik tömegesen teszteltek és azokat, ahol ezt nem tették. Nincs jelentős különbség – szögezte le a tüdőgyógyász.

Branimir Nestorović arra is rámutatott, hogy

a koronavírus halálozási aránya megegyezik a szezonális influenzáéval,

a kutatások szerint annak az esélye, hogy egy gyermek koronavírus miatt hal meg, ugyanakkora, mintha villámcsapás miatt vesztené életét. A szakorvos véleménye szerint egyébként a vírus még legalább öt évig velünk lesz,írja a lap.

Hirdetés

Egész Európában, a szomszédos országokban és Magyarországon is exponenciálisan nő a fertőzöttek száma, egyre többen igényelnek kórházi ellátást. A járványt megállítani nem lehet, a cél a járvány lassítása. Miután a parlament kedden megszavazta a rendkívüli jogrend meghosszabbítását, a kormány kihirdette az újabb védelmi intézkedéseket. Ezek célja, hogy csökkentsük a koronavírus megbetegedések számát és a kórházakra nehezedő terhet.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés