Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 perce jött a hír!!! AZONNALI ISKOLABEZÁRÁS A KORONAVÍRUS MIATT! Sok szülő érintett! Ezeket az intézményeket zárják be:
Mindenegyben Blog - 2020. szeptember 01. (kedd), 16:55

1 perce jött a hír!!! AZONNALI ISKOLABEZÁRÁS A KORONAVÍRUS MIATT! Sok szülő érintett! Ezeket az intézményeket zárják be:

Hirdetés
Hirdetés
2020 szept 01
Hirdetés
[ ]

AZONNALI ISKOLABEZÁRÁS A KORONAVÍRUS MIATT! Sok szülő érintett!

Most érkezett: elmarad az iskolakezdés Győrújfalun, koronavírusos az egyik tanító

A Nemzeti Népegészségügyi Központ döntése alapján holnap nem nyit ki a Győrújfalui Általános Iskola, a gyerekek nem kezdhetik meg a 2020-2021-es tanévet. A döntés meghozatala során az az Oktatási Hivatal protokollját követték.

„Sajnálatos módon egy tanító nénink pozitív Covid-tesztet produkált, aki a múlt héten tantestületi ülés keretein belül ráadásul a teljes tanári karral érintkezett. Ha minden a reményeink szerint alakul, akkor szeptember 7-én (hétfőn) kezdődik a tanítás az intézményünkben” – írta közösségi oldalán Nagy Imre Attila polgármester.

Információink szerint a múlt hétfőn megtartott tantestületi értekezlet után az egyik tanító néni másnap lázas lett. Az orvosi vizsgálat, majd koronavírus-teszt után derült ki, hogy pozitív eredményt produkált. Emiatt most a nevelési értekezleten résztvevő pedagógusok is karanténba kerültek, s őket is tesztelik. Ha nem találnak újabb esett, akkor jövő hétfőn indulhat az iskola Győrújfalun. Addig a digitális oktatás nem kezdődik el a tanintézményben.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés