Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 perce jött a hír . MAGA ORBÁN VIKTOR jelentette be! MEGVAN A DÖNTÉS AZ OLTOTTATOKRÓL! ÍGY VÁLTOZIK meg az OLTOTTAK ÉLETE ezzel a döntéssel :
Mindenegyben Blog - 2021. július 16. (péntek), 14:19

1 perce jött a hír . MAGA ORBÁN VIKTOR jelentette be! MEGVAN A DÖNTÉS AZ OLTOTTATOKRÓL! ÍGY VÁLTOZIK meg az OLTOTTAK ÉLETE ezzel a döntéssel :

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 16

AZ EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓKNAK KÖTELEZŐ LESZ AZ OLTÁS

Orbán Viktor arról is beszélt, hogy Magyarország még mindig a legbiztonságosabb ország az átoltottságot tekintve az unióban. „A kényszerítésnek nem vagyunk hívei, de egy helyen van kivétel, így az egészségügyi dolgozóknak kötelező lesz az oltás” – tette hozzá.

Hirdetés
[ ]

„MOST EGGYEL TÖBB KÖTELEZŐ OLTÁST KELL FELVENNIE AZ EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓKNAK.”

AUGUSZTUS 1-TŐL LEHET FELVENNI A HARMADIK OLTÁST

Minél kevesebb adminisztrációval akarják lebonyolítani a harmadik oltást. Időpontot kell kérni azon a helyen, ahol az adott emberek megkapták az első két oltást. Az orvosok döntenek arról, hogy milyen oltást adjanak be harmadiknak – mondta a kormányfő. Az egyik vélemény szerint a különböző oltások kombinálása a jó, míg a másik vélemény szerint nem kell keverni. Augusztus 1-től lehet felvenni a harmadik oltást. Oltási rend, vagyis korszerinti besorolás nem lesz.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés