Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 perce jött a hír, mély megrendüléssel tudatták : elhunyt a magyar országgyűlési képviselő!
Mindenegyben Blog - 2019. november 25. (hétfő), 16:06

1 perce jött a hír, mély megrendüléssel tudatták : elhunyt a magyar országgyűlési képviselő! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 nov 25

Elhunyt Horváth János volt országgyűlési képviselőÉletének 99. évében, hétfő hajnalban Budapesten elhunyt Horváth János volt fideszes országgyűlési képviselő – tájékoztatta a család az MTI-t.

Életének 99. évében, hétfő hajnalban Budapesten elhunyt Horváth János volt fideszes országgyűlési képviselő – tájékoztatta a család az MTI-t.

Hirdetés
[ ]

Mély megrendüléssel értesültünk arról, hogy Horváth János, volt országgyűlési képviselőtársunk életének 99. évében eltávozott közülünk – írja közleményében a Fidesz.

Hozzáteszik: kiemelkedő munkásságáért számos hazai és nemzetközi elismerésben részesült, életútja mindannyiunk számára példaértékű lehet.

„A Fidesz osztozik a család fájdalmában, és őszinte részvétét fejezi ki Horváth János hozzátartozóinak. Nyugodj békében, János bácsi, emléked örökké él bennünk!”

Horváth János 1945 és 1947 között kisgazda nemzetgyűlési, majd 1998 és 2014 között fideszes országgyűlési képviselő volt. 2003-tól 2014-ig ő volt a parlament korelnöke.

Horváth János 1921-ben született a Fejér megyei Cecén. A közgazdász végzettségű politikus 1944-ben részt vett a Magyar Nemzeti Függetlenségi Mozgalomban, emiatt a Gestapo letartóztatta, majd halálra ítélték, de a börtönből sikerült megszöknie. 1945-től nemzetgyűlési képviselő volt, 1947-ben azonban a Magyar Közösség-ügyben, koholt vádak alapján négy év kényszermunkára ítélték, parlamenti mandátumától megfosztották. 1951-ben szabadult.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés