Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 perce jött a hír Schobert Norbiról.Így van most a stroke-ja után
Mindenegyben Blog - 2022. március 17. (csütörtök), 21:52

1 perce jött a hír Schobert Norbiról.Így van most a stroke-ja után

Hirdetés
Hirdetés
2022 már 17

1 perce jött a hír Schobert Norbiról.Így van most a stroke-ja után

Schobert Norbira rájár a rúd. Tavaly augusztusban megint életveszélyes állapotban került kórházba, orvosai szerint agyi érelzáródás miatt szorult életmentő kezelésre – írja a Ripost. A fitneszguru már másodszor néz farkasszemet a halálla, hiszen 2012-ben átesett egy szívműtéten.

Hogy hogyan érzi magát most Schorbert Norbi? Arról így mesélt a lapnak:

Hirdetés
[ ]

„Nyugodt szívvel mondhatom, hogy nagyon jól vagyok. Azt mondanám, hogy olyan kilencvennyolc százalékos állapotban vagyok és ez elég jó, ha azt vesszük, hogy az érelzáródás utáni első CT-vizsgálat azt mutatta, hogy az agyam 50 százaléka teljesen offon volt. A doki szerint ami még visszamaradt mint kvázi tünet, az is teljesen el fog múlni és olyan leszek, mint régen.”

Majd így folytatta a fitneszguru:

„Az a helyzet, hogy napról napra egyre kevesebb dolog utal arra, hogy komoly baj volt velem augusztusban. Tulajdonképpen tíz nap után már újra forgattam, bár akkor még elég látványos jelei voltak annak, hogy az agyam egy jó része hosszú ideig nem kapott elég vért. A jobb kezem összevissza működött, és volt, hogy azon kaptam magam, hogy csak bámulom a falat és nem nagyon csinálok semmit. Ez elég ijesztő volt, de aztán rohamosan javultak ezek a dolgok.”

Azért még van, ami emlékeztetni a bajra. Sőt! A kórházi tartózkodása után most kicsit takarékra kapcsolt Norbi, kevesebbet dolgozik és a heti öt helyett csak két edzést csinál.

„A jobb kezemmel még megesik, hogy 'eltűnik', vagyis kicsit furcsán tartom. Amint észreveszem, korrigálom, ahogy a sántításomat is, ha jelentkezik. Ami talán feltűnőbb, az az, hogy elharapom a szavak végét, amit korábban nem csináltam.”

(Ripost)

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés