Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
10 jele annak, hogy a testedben beindult a gyógyulás (még ha te ezt nem is érzed)
Mindenegyben Blog - 2019. augusztus 25. (vasárnap), 22:01

10 jele annak, hogy a testedben beindult a gyógyulás (még ha te ezt nem is érzed) (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 aug 25

Egy minket ért trauma vagy sérülés után igen nehéz felismerni, hogy elkezdődött-e a szervezet öngyógyító folyamata. A bennünket ért negatív hatások fizikailag és szellemileg is kimeríthetnek, ezért egy-egy traumatikus esemény után úgy érezhetjük, hogy már sosem leszünk képesek ugyanazok lenni, mint azelőtt. Legyen szó akár egy betegségből, műtétből való felépülésről, vagy idegösszeroppanásból való kilábalásról, joggal érezhetjük elveszettnek magunkat.

Viszont a szervezetünk sosem alszik, és akár észrevétlenül is tesz azért, hogy eredeti állapotába minél gyorsabban visszakerüljön. A gyógyulási folyamatok sokszor idegesítő és zavaró dolgokat váltanak ki belőlünk, amikről azt hihetnénk, hogy gátolja a felépülésünket, pedig ez nem így van.

Hirdetés
[ ]

Nyitott szemmel kell megvizsgáljuk önmagunkat ahhoz, hogy rájöjjünk a testünk és szellemünk tesz azért, hogy rendbe jöjjünk. A következőkben ezeket a tüneteket gyűjtöttük össze:

1. Viszketés

Talán ez az egyik legtipikusabb tünet, amit a gyógyulással szoktak asszociálni. Annak ellenére, hogy a viszketés rendkívül idegesítő tud lenni, nagyon hasznos jelenség, mert ezáltal nő a sérült terület vérellátása és hamarább végbemegy a gyógyulás. Ezért ne nyűgként fogd fel, hanem pozitív dologként, hiszen a szervezeted mindent megtesz azért, hogy meggyógyítson.

2. Fogyás

Hirdetés

A jobbulás másik megtévesztő jele a fogyás. A legtöbben a jólétet a hízással társítják, pedig a fogyás azt jelenti, hogy a test újból megfelelően működik, az energiaellátása kiegyensúlyozott és az anyagcsere is újból rendben van.

3. Egyedüllétre vágysz

A test akkor tud a leghatékonyabban gyógyulni, amikor nyugalomban van, és nyugalomba csak akkor tudunk kerülni, ha egyedül vagyunk. Adj egy kis időt önmagadnak és ha kell, kérd meg a körülötted lévőket, hogy egy kicsit hagyjanak egyedül. Élvezd a csendet és aludj minél többet, hogy kipihenve, újult erővel foghass feladataidhoz a gyógyulás után.

4. A tünetek és a fájdalomérzet felerősödése

Teljesen normális, ha azt gondolod, hogy ha a fájdalom növekszik az állapotod súlyosbodik. De valójában a legerőteljesebb fájdalmak rögtön a gyógyulás előtti fázisban jelentkeznek. Ez azért van, mert a gyógyuláshoz szükséges energiák ott szabadulnak fel, ahol arra a testnek leginkább szüksége van.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés