Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
10 JÓ OK AMIÉRT IGYÁL SÖRT! A 4. ÉS A 8. KÜLÖNÖSEN FONTOS!
Mindenegyben Blog - 2019. június 19. (szerda), 10:46

10 JÓ OK AMIÉRT IGYÁL SÖRT! A 4. ÉS A 8. KÜLÖNÖSEN FONTOS!

Hirdetés
Hirdetés
2019 jún 19

A túl sok alkohol negatív hatással van a szervezetre, beleértve valamennyi szervet, különösen az agyat és a májat.Az alkoholos italok elnyomják a központi idegrendszert. Ám a sör mindennapos fogyasztása mégis jó hatással lehet egészségünkre. A sörben több B-vitamin és fehérje található, mint a borban, valamint ugyanannyi antioxidánst tartalmaz.A sörben sok az antioxidáns hatású flavonoid, akárcsak az ásványi anyag, melyek nélkülözhetetlenek az anyagcsere folyamatokhoz. Mértékletes fogyasztásával sokféleképpen támogathatod az egészséged:

A KÖVETKEZŐ 10 OK SZÓL AMELLETT, HOGY NAPONTA EGYSZER SÖRT IGYÁL!

1. A sör csökkenti a koleszterinszintet, mivel rostokat tartalmaz, melyek segítik a káros LDL koleszterin mennyiségének csökkenését.

Hirdetés
[ ]

2. A sörről kimutatták, hogy hatékony a vérrögök kialakulásának megelőzésében.

3. A sör támogatja a vese egészségét. Ha napi egy üveggel megiszunk, a vesekövek esélyét 40%-kal csökkenthetjük.

4. A sör erősíti a csontokat, magas szilícium tartalma növeli a csontsűrűséget.

5. A sör növeli a B-vitamin szintet, mivel bőséges forrása a különböző B-vitaminoknak (B1-, B2-, B6-, B12-vitamin). A kutatók azt is kimutatták, hogy a sörivók szervezetében 30%-kal több a B-vitamin szintje, mint a nem sörivók esetében, a borivókhoz képest pedig dupla annyi B-vitamin van a szervezetükben.

6. A sör nagyszerűen csökkenti a szívroham kockázatát. A kutatók szerint, aki rendszeresen fogyasztja, 40-60%-kal kisebb eséllyel kap szívrohamot, mint egy nem sörszerető ember.

7. A sörben lévő laktoflavin és nikotinsav segítik az elalvást.

8. A sör támogatja az agy megfelelő működését, a sörivóknak kisebb az esélyük az Alzheimer-kórra és a demenciára.

9. A sörtől egészséges, sima és fiatal lesz a bőr, mivel a benne lévő vitaminok jó hatással vannak a pigmentációra és regenerálják is a bőrt.

10. A sör segít legyőzni a stresszt. Egy tanulmány szerint napi 2 pohár sör elfogyasztása csökkenti a munkához kapcsolódóan jelentkező stressz és idegesség szintjét.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés