Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
10 perce érkezett! MAGYAROK figyelem! NAGY pénzt kap mindenki kézhez! Maga ORBÁN VIKTOR jelentette be a hírt! ILYEN MÉG NEM VOLT MAGYARORSZÁGON:
Mindenegyben Blog - 2021. október 16. (szombat), 10:05

10 perce érkezett! MAGYAROK figyelem! NAGY pénzt kap mindenki kézhez! Maga ORBÁN VIKTOR jelentette be a hírt! ILYEN MÉG NEM VOLT MAGYARORSZÁGON: (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 okt 16

10 perce érkezett! MAGYAROK figyelem! NAGY pénzt kap mindenki kézhez! Maga ORBÁN VIKTOR jelentette be a hírt! ILYEN MÉG NEM VOLT MAGYARORSZÁGON: 

Tegnap Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra már Kormányinfót is tartottak, ahol  – szokás szerint – ismertették a kormányülésen tárgyalt témákat. A legfontosabbak az alábbiak voltak:

Hirdetés
[ ]
  • január 1-jéig szeretné a kormány meghosszabbíttatni a veszélyhelyzetet
  • különbség van oltottak és oltatlanok között, s szóba került, hogy a munkáltatók kötelezhessék a dolgozóikat oltásra
  • uniós előfinanszírozásra és a régi hitelek kiváltásra kell a tegnap kibocsátott, rekordmennyiségű államkötvényből beérkező pénz
  • jelenleg általánosságban tilos hatodik osztály alatt online oktatásra átállni, de van jogi lehetőség egy-egy iskolánál ezen változtatni ezen, ha szükséges

Gazdasági kérdések

„Kitűztünk egy grandiózus célt magunk elé, amelynek segítségével ki tudunk kijönni a gazdasági válságból a negyedik hullám árnyékában” – kezdte a kérdésben Orbán Viktor.

A cél, hogy 5,5 százalék felé emelkedjen a GDP, ha ez megvalósul, a nyugdíjasok visszakapják a 13. havi nyugdíjat, a fiatalok szja-mentességet kapnak, a családok pedig visszakapják a 2021-ben befizetett adójukat. Ez jelenleg szerinte minden emberi számítás szerint teljesíthető.

A 2022-ben esedékes 2021. évi személyi jövedelemadó-visszatérítés legfontosabb részletei szerintünk:

  • Kizárólag az 5,5%-os 2021. évi GDP-növekedés elérése esetén lép életbe az adóvisszatérítés.
  • Csak a gyermeket nevelő szülők vehetik igénybe, ha két kereső van a családban, akkor mindketten.
  • A 2021-es év során befizetett személyi jövedelemadó járhat vissza az érintetteknek.
  • 1,1 millió családról van szó, ami egyúttal 1,5 millió keresőt jelent.
  • Várhatóan 2022 januárjában-februárjában fizeti ki ezt a költségvetés, egyszeri pénzügyi támogatás, jövedelemtranszfer formájában. "Egész egyszerűen adjuk vissza" - jelezte Orbán Viktor szerdán, amivel arra utalt, hogy egyszerű lesz a kifizetése. (Érdekes kérdés lesz, hogy jövő január-február során hogyan fogja tudni már kifizetni az állam ezeket az összegeket, amikor a 2021-es GDP-növekedés előzetes értékét - amihez köti a kormány az intézkedés életbe lépését - a KSH február közepén közli. Azt is érdekes lesz látni, hogy a NAV-nál már rendelkezésre állnak-e ebben az időszakban az idei évi adóbevallások, amikor azt eredetileg minden évben május 20-ig kell jóváhagyni.)

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés