Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
10 perce jött a hír!!! VÁLTOZTAK A MASZKVISELÉS SZABÁLYAI! ÉJJEL, ami aludtál MEGVÁLTOZOTT A TÖRVÉNY! ÍGY VÁLTOZOTT A KÖTELEZŐ maszkhasználat MÁTÓL! >>>>
Mindenegyben Blog - 2021. május 02. (vasárnap), 17:15

10 perce jött a hír!!! VÁLTOZTAK A MASZKVISELÉS SZABÁLYAI! ÉJJEL, ami aludtál MEGVÁLTOZOTT A TÖRVÉNY! ÍGY VÁLTOZOTT A KÖTELEZŐ maszkhasználat MÁTÓL! >>>> (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 máj 02

10 perce jött a hír!!! VÁLTOZTAK A MASZKVISELÉS SZABÁLYAI! ÉJJEL, ami aludtál MEGVÁLTOZOTT A TÖRVÉNY! ÍGY VÁLTOZOTT A KÖTELEZŐ maszkhasználat MÁTÓL! >>>>

Könnyít a kormány: mától levehetik a maszkot a boltosok munkaidőben

De csak egy kicsit: “maszkszünetet” tarthatnak egy olyan helyiségben, ahol nem találkozhatnak vásárlókkal

Hirdetés
[ ]

A kiegészítés szerint a munkáltató és a munkavállaló megállapodhatnak abban, hogy az üzletben történő munkavégzés során az ott dolgozók számára a munkáltató vagy az üzletvezető

olyan szünetet biztosít, amely során mellőzhetik a maszk használatát.

Aktuális védelmi intézkedések

A fokozatos újraindítás részeként május 1-től az intézkedések jelentős része védettségi igazolványhoz kötött:

  • Minden nap éjféltől reggel 5-ig kijárási tilalom van érvényben. A kijárási tilalom alóli mentesülés egyik esete a munkavégzés, amit igazolni szükséges. Az alábbi linken letölthető az igazolás mintája, amely magában foglalja a minimálisan elvárt tartalmi követelményeket. https://koronavirus.gov.hu/cikkek/kijarasi-tilalom-alatti-munkavegzesrol-szolo-igazolas-letoltheto-igazolas-minta. A munkáltatói igazolást rendőrségi igazoltatás esetén fel kell mutatni, egyéni vállalkozók saját maguknak is kiállíthatják az igazolást. Kijárási tilalom alól kivételt jelent továbbá az egészségkárosodással, életveszéllyel vagy súlyos kárral fenyegető helyzet. Valamint a kutyasétáltatás is megengedett a lakóhely 500 méteres körzetében.
  • Az üzletekben este 11 óráig lehet vásárolni. 
  • A vendéglátó üzletek 11 óráig tarthatnak nyitva, azok belső tere a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára megnyílik, ahová a szülők a felügyeletük alatt álló gyermekeiket magukkal vihetik. A vendéglátó üzletek kerthelyiségeiben és teraszain továbbra sem kötelező a maszkviselés.
  • A szállodákban ismét lehetséges a pihenés a védettségi igazolvánnyal rendelkezők és gyermekeik részére.
  • A 2020 novemberében bezárt szabadidős létesítmények a védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a felügyeletük alatt lévő kiskorúaknak újra látogathatóak. Ezek közé tartoznak például állatkertek, vadasparkok, múzeumok, színházak, mozik, könyvtárak.
  • Az uszodákat, az edző- és fitnesztermeket, sportlétesítményeket a védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a versenyengedéllyel rendelkező sportolók látogathatják.
  • A sportrendezvényeken és este 11 óráig a kulturális eseményeken részt vehetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a felügyeletük alatt lévő kiskorú nézők.
  • A megnyíló helyszíneken a védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak maszk viselésére nem kötelesek.
  • A közterületen, a tömegközlekedési eszközökön, boltokban – azokon a helyeken, ahol nem csak beoltott, vagy a fertőzésen átesett személyek tartózkodhatnak – továbbra is kötelező a maszkhasználat, továbbá kerülendő a csoportosulás és a gyülekezés. 
A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés