Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
10 perce jött a hír!!! VÁLTOZTAK A MASZKVISELÉS SZABÁLYAI! ÉJJEL, ami aludtál MEGVÁLTOZOTT A TÖRVÉNY! ÍGY VÁLTOZOTT A KÖTELEZŐ maszkhasználat MÁTÓL! >>>>
Mindenegyben Blog - 2021. május 02. (vasárnap), 17:15

10 perce jött a hír!!! VÁLTOZTAK A MASZKVISELÉS SZABÁLYAI! ÉJJEL, ami aludtál MEGVÁLTOZOTT A TÖRVÉNY! ÍGY VÁLTOZOTT A KÖTELEZŐ maszkhasználat MÁTÓL! >>>> (3. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 máj 02
Hirdetés
[ ]
  • Az egészségügyi dolgozók mellett a védekezésben résztvevő szociális dolgozók, a rendőrök, katonák és közszolgálati tisztviselők is díjmentesen használhatják a közösségi közlekedési eszközöket. Az ingyenes utazáshoz munkáltatói igazolás szükséges arról, hogy az utazási kedvezményt igénybe vevő személy a veszélyhelyzettel összefüggő vagy a koronavírus-világjárvány következményeinek elhárítása érdekében szükséges feladatokat lát el. 
  • Minden koronavírus-gyanús embernél rendelnek a koronavírust kimutató PCR-tesztet. Ezt a háziorvos, a járványügy vagy a kórház rendeli meg és teljesen ingyenes. A növekvő tesztelési igény miatt mobil tesztelő állomások (szűrőbuszok) is szolgálatba álltak, ezeket azok vehetik igénybe, akiknek a háziorvosa korábban vizsgálatot rendelt el. Amennyiben a háziorvos rendeli meg a tesztet, akkor a mintavételt az Országos Mentőszolgálat végzi el, a mintavétel nem sürgősségi beavatkozás. Fizetnie csak annak kell a tesztért, aki saját maga úgy dönt, hogy szeretné magát leteszteltetni. 
  • Április 29-től megszűnt a látogatási és intézményelhagyási tilalom az idősotthonokban. Az idősotthonba  csak védettségi igazolvánnyal lehet menni látogatni, gyermekeknek ez nem szükséges. Az az idős gondozott, aki eddig nem kérte az oltást 72 órás távollét után csak negatív gyorsteszttel térhet vissza az idősotthonba.
  • Május 3-tól újraindulhat az egynapos sebészeti ellátás. A beavatkozások előzetesen egyeztetett időpontokban történhetnek, rugalmas tervezéssel és a szükséges járványügyi intézkedések betartásával.
  • A koronavírusos betegek folyamatos kórházi  ellátásának biztosítása érdekében november 10-től szinte minden kórházat bevontak a koronavírusos betegek ellátásába, növelték a koronavírusos betegeknek fenntartott kórházi ágyak számát. Továbbá teljes körű látogatási tilalom van érvényben a kórházakban, illetve az ország összes egészségügyi, fekvőbeteg-ellátást nyújtó intézményében.
  • A kormány célja, hogy a munkahelyeket és a családok életszínvonalát a járvány ideje alatt is megvédje. Az elmúlt hónapokban több, a magyar családokat, a magyar vállalkozásokat és a gazdaság talpra állását segítő intézkedés született.  A gazdaságvédelmi akcióterv után, 2021 januárjában elindult a gazdaság-újraindítási akcióterv is, melynek része a lakásépítési áfa 5 %-ra csökkentése, az otthonfelújítási támogatás, a bajbajutott vállalkozások bértámogatása, a 13. havi nyugdíj visszaépítése, a 25 év alattiak szja-mentessége, a kamatmentes újraindítási gyorskölcsön biztosítása - 10 millió forintig - a legkisebb vállalkozásoknak.
  • A kormány kiterjesztette a bértámogatást és az adókedvezményeket azokra a szektorokra, amelyeknek be kellett zárniuk. 
  • Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

    Hirdetés
    Megosztás a Facebookon
    Hirdetés
    Hirdetés