Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
10 színész, akiről nem is tudtad, hogy már meghalt
Mindenegyben Blog - 2020. szeptember 28. (hétfő), 10:14

10 színész, akiről nem is tudtad, hogy már meghalt (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 szept 28

 legnagyobb színészek halálhíre általában végigsöpör a médián, az egész világ azonnal értesül a tragédiáról – mégis előfordul, hogy egy-egy közkedvelt művész halála észrevétlen marad.

Szomorú lista következik: bizony, már ezek a színészek sincsenek közöttünk!

1) Brittany Murphy (1977-2009)

2009-ben Brittany Murphy hirtelen halála mindenkit megrázott. A színésznőre a zuhanyzójában találtak rá, a halál oka hivatalosan tüdőgyulladás, vérszegénység és néhány bevett gyógyszer szerencsétlen kombinációja volt. Édesapja nem tudott belenyugodni az egyszerű balesetnek elkönyvelt tragédiába, így 2013-ban benyújtotta a kérelmét, hogy vizsgálják meg újra lánya maradványait. A nyilvánosságra került boncolási jegyzőkönyv szerint patkányméreg volt a sztár szervezetében. Az ügyet így újra megnyitották, de ennyi év távlatából is kérdéses a vizsgálat eredménye.

2) Harold Ramis (1944-2014)

2014-ben hunyt el Harold Ramis, a Szellemirtók egykori sztárja, az Idétlen időkig vagy a Csak egy kis pánik rendező-forgókönyvírója. Ramis ritka autoimmun betegségben szenvedett, az évek óta betegeskedő művészt 69 esztendős korában érte a halál chicagói otthonában

3) Michael Clarke Duncan (1957-2012)

A Los Angeles-i Cedars-Sinai Medical Center kórházban elhunyt Michael Clarke Duncan amerikai színész. A hírt Duncan menyasszonya, Omarosa Manigault jelentette be, aki a sajtónak elmondta, hogy az 54 éves színész szívrohammal került a kórházba még 2012. júliusában, amiből sosem tudott felépülni.

Hirdetés

4) Sage Stallone (1976-2012)

Sage Stallone 14 éves korában, a Rocky ötödik részében mutatkozott be színészként (a főhős fiát alakította), majd hat évvel később megint együtt játszott édesapjával a Daylight – Alagút a halálba című akciófilmben. A hivatalos boncolási jegyzőkönyv a koszorúér-rendellenességet nevezte meg, mint a halál biztos okát. Sage a barátai szerint már gyerekkora óta szívzörejjel bajlódott. Felnőttként önpusztító életet élt, rengeteget dohányzott, gyorséttermekben evett, és literszám itta a cukros üdítőket.

5) Bernie Mac (1958-2008)

2008 augusztusában tüdőgyulladás komplikációi következtében egy chicagói kórházban elhunyt Bernie Mac humorista, színész. Macet a magyar mozilátogatók főképp az Ocean’s-filmek bűnözőcsapatának tagjaként ismerhetik, de felbukkant többek közt Spike Lee Megy a busz-ában, a Tapló Télapó-ban, a Charlie angyalai: Teljes gázzal-ban és a Transformers-ben is. Ashton Kutcher partnereként főszerepet játszott a 2005-ös A csajom apja ideges-ben.

Hirdetés

6) Richard Attenborough (1923-2014)

2014-ben halt meg Sir Richard Attenborough brit színész és filmrendező, a természettudós David Attenborough testvére. Richard Attenborough a londoni Royal Academy of Dramatic Art-on tanult színészetet, és mielőtt sikeres rendezővé vált, ő volt az egyik leghíresebb színész Nagy-Britanniában.

7) Chris Penn (1965-2006)

2006. január 24-én, negyvenéves korában találták meg holtan Santa Monica-i öröklakásában. Habár a múltban a színész többféle droggal is élt, a halottkém vizsgálata alapján a halál fő oka „meghatározatlan szívizombetegség” volt. A tragédiához hozzájárulhatott a prometazin és a kodein együttes szedése, valamint a túlsúlyból adódó szívmegnagyobbodás is. A vizsgálat megnövekedett kodeinszintet, illetve váliumot, morfint és marihuánát kimutatott Penn véréből. Testvére, Sean Penn szerint önpusztító életmódot élő öccsével elsődlegesen a túlsúlya végzett.

8) Richard Griffith (1947-2013)

Hatvanöt évesen, szívműtétet követő komplikációk miatt meghalt Richard Griffiths angol színész. Griffithst a nagyközönség főképp a Harry Potter-filmek Vernon Dursleyjének, Harry Potter bácsikájának a szerepéből ismerhette. Másik leghíresebb filmjében szintén egy nagybácsit alakított: a Mi ketten-ben (Withnail & I) a főhős Monty nevű meleg bácsikája volt, aki bepróbálkozott Withnail legjobb barátjánál.

A legnagyobb színészek halálhíre általában végigsöpör a médián, az egész világ azonnal értesül a tragédiáról – mégis előfordul, hogy egy-egy közkedvelt művész halála észrevétlen marad.

9) Natasha Richardson (1963-2009)

Natasha Richardson, Liam Neeson volt felesége ismert színészcsalád tagja, édesanyja a rengeteg filmben szereplő és többszörös díjnyertes Vanessa Redgrave, apja Tony Richardson rendező-producer. Húga, Joely Richardson szintén színésznő. Anya és lánya együtt játszott a magyar Koltai Lajos Este című filmjében. Richardson halálát síbalesetben szerzett sérülések okozták.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés