Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
15 tény a női testről, melyen még a hölgyek is meglepődnek!
Mindenegyben Blog - 2021. szeptember 17. (péntek), 16:29

15 tény a női testről, melyen még a hölgyek is meglepődnek! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 szept 17

Illedelmes meztelenkedés a titka a Reddit legszexibb nőjénekA mellein kívül az arcát és a személyiségét is megmutatja a szelfijein, ezért olyan népszerű.


Annak ellenére, hogy a nő örök rejtély, a tudományos tények a női testről eléggé világosak. A női testnek vannak sajátosságai, amit még maguk a nők sem sejtenek.


A mai napon szerkesztőségünk megosztja önökkel a legérdekesebb és néha megdöbbentőnek tűnő tényeket a női szervezetről!



Női szervezet jellemzői



1. A női szív gyorsabban ver mint a férfi szíve. Átlagosan 8-10 ütéssel ver gyorsabban. Továbbá a női szív 10-15 %-kal könnyebb, mint a férfi szíve.


2. Tudósok által bizonyított, hogy a nők kétszer annyit pislognak, mint a férfiak. Ennek a különleges idegrendszerük az okozója: a nők kevésbé nyugodtak. Ezzel magyarázható a gyors átmenet az egyik érzelmi állapotból a másikba.


3. A női test a zsírt sokkal lassabban égeti el, mint a férfié. Ezért oly nehéz a szebbik nem képviselőinek megszabadulni a felesleges kilóktól.


4. A nőknek erősebb az immunrendszerük a férfiakénál. A titok a hírhedt X kromoszómában rejlik, melyet az RNS (ribonukleinsav) -ban találunk. Ennek köszönhetően a nők tovább élnek, mint a férfiak és a fertőzésekkel szemben is ellenállóbbak.


5. Női haj átmérője a férfiakénál kétszer vékonyabb.


Hirdetés
[ ]

6. A kérges test a női agyban vastagabb, mint a férfiaknál, és 30%-kal több kötést tartalmaz. Ennek köszönhetően a nők egyszerre több feladatot is sikeresen képesek megoldani.


7. A nők szervezetében sokkal több a fájdalom receptor, mint a férfiakéban. Az ösztrogénnak köszönhetően, mely képes blokkolni a gyulladásos folyamatokat, a nők alacsonyabb fájdalom küszöbbel rendelkeznek.


A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés