Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1PERCE ÉRKEZETT: baleset ! Rohantak a mentők: Közel 5 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5kilométeres!
Mindenegyben Blog - 2023. április 28. (péntek), 14:23

1PERCE ÉRKEZETT: baleset ! Rohantak a mentők: Közel 5 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5kilométeres! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 ápr 28
BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK
2023. április 28. 12:38

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M0-s autóút déli szektorán, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, az Annahegyi pihenő előtt kigyulladt egy kisteherautó. A 8-as km-nél a belső sávon halad a forgalom. A torlódás meghaladta a 3 km-t.Az M5-ös autópályán, a főváros felé, Inárcs térségében forgalomszámláló hurkokat telepítenek. A 34-32-es km között az aktuális munkaterületnél a külső sávot lezárták. A torlódás elérte a 2 km-t. Az M7-es autópályán, a főváros felé vezető oldalon, a 206-os km-nél lévő Nagykanizsa-kelet/Kaposvár csomópontot várhatóan az esti órákig, munkavégzés miatt lezárták. A forgalmat a 7-es főút felé terelik el. Az autópályára a 191-es jelű Zalakomár/Zalakaros csomópontnál lehet visszatérni.  Változott a hétvégi kamiontilalom: 2023. április 30. (vasárnap) 6 és 22 óra között, valamint  2023. május 1. (hétfő) 6 és 22 óra között lesz érvényben a kamionstop.A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalotánál a kilépésre várakozó kamionsor meghaladta a 3 km-t.Jelentős forgalomtereléssel járó munka kezdődik május 2-án kedden, a magyar-szlovák határszakaszon, a Vámosszabadi határátkelő (Medve) híd szlovákiai oldalán. A munkavégzés miatt a 3,5 tonna össztömeg feletti tehergépjárművek nem hajthatnak át a hídon, nekik kijelölt terelőúton, a 13-főúti monostori határhíd felé kell kerülőt tenni!Felhívjuk az Utazóközönség figyelmét, hogy a Ferenc pápa 2023. április 28-tól április 30-ig tartó budapesti látogatásával kapcsolatos, a főváros területén bevezetett ideiglenes forgalomkorlátozásokról, terelésekről a Rendőrség, valamint a BKK Info honlapján (illetve a BKK Info +36 1 3 255 255 telefonszámán) tájékozódhat. A lezárások elérhetők az alábbi linkeken:Rendőrség tájékoztatója: https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/kozlekedesrendeszet/papalatogatas-forgalomkorlatozasokBKK infó tájékoztatója: https://kozut.bkkinfo.hu/   http://www.bkk.hu/papalatogatasTovábbi határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
1PERCE ÉRKEZETT: Hatalmas baleset ! Rohantak a mentők: Közel 6 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 6kilométeres!
BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI...
Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés