Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1perce érkezett! – Tragikus hírt kaptunk reggelre– Gyászba borult az egész MAGYARORSZÁG!hatalmas név távozott közülünk!
Mindenegyben Blog - 2024. április 19. (péntek), 08:42

1perce érkezett! – Tragikus hírt kaptunk reggelre– Gyászba borult az egész MAGYARORSZÁG!hatalmas név távozott közülünk! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 ápr 19

Meghalt Ferich Balázs

Most érkezett: 36 évesen meghalt Azahriah menedzsere -

Ferich Balázs éveken át társaként működött együtt a fiatal zenészekkel.

Ferich Balázs, a Supermanagement társtulajdonosa és ügyvezetője hosszan tartó, súlyos betegség után elhunyt - közölte kollégája, Tóth Gergő csütörtök délután a közösségi média felületén. Az általuk vezetett cég olyan kiváló és népszerű előadókkal dolgozott együtt, mint a Wellhello, a Follow the Flow, az Anna and the Barbies és Azahriah.

Hirdetés
[ ]

Fekete-fehér képen örömteli mosolya mellett Ferich Balázs zakóban és baseball sapkában látható.

Kép forrása: Balázs Ferich/Facebook

Tóth Gergő Ferich Balázs halála után írt megemlékezése változtatás nélkül a következők:

„Ma hajnalban elment a legjobb barátom, egyben cégtársam, Ferich Bazsi. Kurvára korán. 36 éves volt. Bazsi nem a konvencionális dolgok híve volt, ezért én sem konvencionális búcsúszöveget írok róla.

2012-ben vettük be a Blind Myselfbe basszusgitározni. Pillanatok alatt lettünk barátok. Rengeteget segített a zenekar dolgainak intézésében. Veleszületett tehetsége volt a menedzseléshez. Együtt találtunk ki minden hülyeséget is, nagyon egy húron pendültünk, ami a poénkodást illeti. Néha nem voltak határaink ebben, sokan nem is értették a vicceinket. Mi viszont nagyokat nevettünk együtt. A Blind egy underground banda volt, de a Bazsival töltött időszak volt az egyik legsikeresebb korszaka.

Amikor felvettek a Magneotonba és belekezdtem a zenekarok menedzselésébe, minden áldott nap a melómról beszéltem vele. Ő ajánlotta a Cloud 9+-t, én pedig megmutattam a főnökeimnek. Ez volt az első banda, amelyet sikeresen menedzseltem, menedzseltünk Bazsival. Amikor őt is felvették a céghez, nemcsak barátok és zenésztársak, hanem kollégák is lettünk. Igazából ezzel a munkával teljesedett ki ő.

Amikor megalapítottuk a Supermanagementet, hatalmas kockázatot vállaltunk. A mai napig hatalmas hálát érzek a Wellhellónak, hogy bíztak bennünk, hiszen feladtak egy nagykiadós hátteret két fekete humorú hülyegyerek által összegrundolt, no name vállalkozásért. Velünk tartottak az újrakezdésben. Egy pici lakásban volt az első irodánk, Bazsi albérletében.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
1perce érkezett! – Tragikus hírt kaptunk – Gyászba borult az egész MAGYARORSZÁG!hatalmas név távozott közülünk!

67 éves korában, rövid, súlyos betegség elhunyt a Loki egykori kiváló védője, Szűcs János. Az elegáns játékáról...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés