Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
2 PERCE ÉRKEZETT A MEGHATÓ HÍR: Hatalmas elismerést kapott a tragikusan fiatalon elhunyt Benedek Tibor
Mindenegyben Blog - 2020. december 27. (vasárnap), 11:54

2 PERCE ÉRKEZETT A MEGHATÓ HÍR: Hatalmas elismerést kapott a tragikusan fiatalon elhunyt Benedek Tibor

Hirdetés
Hirdetés
2020 dec 27

Benedek Tibort választották a XXI. század legjobb vízilabdázójának!

Benedek Tibort, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázót választotta meg a XXI. század legjobb férfi sportolójának a Total Waterpolo nevű vízilabdás oldal. A választás szakírók és szurkolók közös szavazatai alapján dőlt el, melyek alapján a férfiaknál Benedek Tibor, míg a nőknél a kétszeres olimpiai és háromszoros világbajnok Maggie Steffens kapta a legtöbb szavazatot – írja a Telex.

Hirdetés
[ ]

Nem Benedek volt az egyetlen magyar, aki a legjobb öt között végzett a szavazáson, a szintén háromszoros olimpiai bajnok Kásás Tamás és Varga Dénes is felkerült a listára, akiket két szerb klasszis, Filip Filipovic és Vladimir Vujasinovic követ a listán.

Benedek Tibor nyáron halt meg

Benedek Tibor idén júniusban, 47 évesen halt meg. A világ egyik legjobb balkezes vízilabdázója volt, 2000-ben, 2004-ben és 2008-ban is nyert olimpiai bajnoki címet. 2003-ban világbajnok lett Barcelonában, tíz év múlva ugyancsak a katalán városban lett újra vb-győztes, de akkor már a válogatott szövetségi kapitányaként.

A kezét fogták

Benedek Tibor állapota egy júniusi éjszaka fordult rosszra. A családot késő éjszaka értesítették a Korányi Sándor utcai kórházból, ahol egy hete feküdt, hogy baj van. A betegágyhoz a vízilabdázó felesége, Epres Panni és Tibor édesanyja sietett. A kezét fogták. Így aludt el csendben, a szerettei körében.

Sokan tudták, hogy nagy a baj

Benedek Tiborról régóta ismert volt az uszodákban, hogy beteg. A vízilabdában elért eredményei, a civil életben is példamutató magatartása, illetőleg szerető családapai szerepe folytán viszont senki nem beszélt erről. Még akkor sem, amikor május elején bejelentette: végleg visszavonul imádott sportágától.

Megrendítette az országot a halála

Hirdetés

A halálhír bejelentésének napján este csendes sorban álltak a megemlékezők a Margitszigeten a Hajós Alfréd Sportuszoda bejáratánál. Egy gyertyával vagy egy szál virággal rótták le kegyeletüket.

Titokban temették el

Benedek Tibor halála előtt azt kérte, hogy szűk, családi körben temessék majd el. Családja teljesítette a legenda kívánságát, titokban helyezték örök nyugalomra Benedek Tibort.

Benedek Tibor Aréna

A Nemzeti Sport azt kezdeményezte, hogy a csütörtökön elhunyt Benedek Tibor nevét vegye fel a 2017-es vizes világbajnokságra épített Duna Aréna.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés