Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
2 perce jött a rossz hír a magyaroknak! RENGETEG ÚJ FERTŐZÖTT LETT MÁRA! Ennyi halott már régen volt ,és sok az új fertőzött is! TÉRKÉPEN MUTATJUK MELYIK MEGYÉKBEN UGROTT MEG NAGYON a fertőzöttek száma >>>>
Mindenegyben Blog - 2021. november 01. (hétfő), 15:37

2 perce jött a rossz hír a magyaroknak! RENGETEG ÚJ FERTŐZÖTT LETT MÁRA! Ennyi halott már régen volt ,és sok az új fertőzött is! TÉRKÉPEN MUTATJUK MELYIK MEGYÉKBEN UGROTT MEG NAGYON a fertőzöttek száma >>>> (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 nov 01
Hirdetés
[ ]

Koronavírus Magyarországon: kijöttek a hétvégi adatok, több mint 11 ezer új fertőzöttet találtak, elhunyt 152 beteg

Az elmúlt három nap összesen 11 211 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 874 630 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 152 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 30 881 főre emelkedett.

A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 800 207 fő, az aktív fertőzöttek száma pedig 43 542 főre emelkedett. 2605 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 299-en vannak lélegeztetőgépen - olvasható a koronavirus.gov.hu-n.

ÚJ SZIGORÍTÁS JÖN NOVEMBER 1-TŐL! November 1-től kötelező lesz EZ IS >>>>>

Jön a kötelező oltás és a maszk - Te mit gondolsz a kormány lépéseiről? 

A kormány a kormányinfón jelentette be, hogy a járványügyi helyzet súlyosbodása miatt új lépéseket vezetnek be, ennek megfelelően a cégek jogot kapnak arra, hogy a munkavégzés feltételeként előírják a védőoltást, és a közösségi közlekedésben újra kötelező lesz a maszkhasználat. Ebben a cikkünkben arra vagyunk kíváncsiak, olvasóink hogyan vélekednek a lépésekről.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Szombaton leugrottunk Siófokra. Azt hittük rosszul látunk... ENNYI volt egy gombóc fagyi ára:

Szombaton leugrottunk Siófokra. Azt hittük rosszul látunk... ENNYI volt egy gombóc fagyi ára:

Tegnap...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés